Jump to content

Vand jante E90 style 158

Recommended Posts

Vand jante style 158, dedicate E90, 8x17 ET34, 9,38kg/buc.

In stare foarte buna, fara interventii. Sunt drepte, rotunde, nu au batai, etc, samd.

Pret 350E fix (sau 1550 RON), 400E negociabil.

Prefer predare personala in Bucuresti sau imprejurimi, pentru a le putea verifica.

Edited by mgs

Eu sunt total de acord cu negociatul, si eu fac asta de fiecare data cand am ocazia. Dar ce face el acolo e absurd. Daca pretul fix e 350, e clar ca negociatul nu isi mai are locul. Si daca negociezi la 351 tot e mai rau decat sa alegi pretul fix :LMAO: logica asta...

Offtopic: Nu e relevant daca am sau nu studii superioare intr-un topic de vanzare.

Daca pretul fix e 350, e clar ca negociatul nu isi mai are locul. Si daca negociezi la 351 tot e mai rau decat sa alegi pretul fix

Daca alegi pretul fix, fara sa ma bati la cap cu negocieri, iesi mai bine. Asta vrei sa spui? Felicitari, ai elucidat misterul sintagmei folosite de mine!

Ontopic:

1. Pretul de vanzare este 1550 RON fix. Mai e nevoie de alte clarificari?

2. Ai ceva comentarii pertinente in legatura cu produsul pe care il vand?

Edited by mgs

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.