Jump to content

SAlut ! o mica problema ..

razvan1234

Recommended Posts

De curand am achizitionat un Bmw 320 ci .

Vreau sa il inmatriculez pe Romania , dar nu stiu exact ce norma de poluare are .

In certificat imi scrie D4 (nu stiu ce este ) ,de la primarie am primit o foaie cu impozitul unde imi scrie ca masina este euro 4 , iar un prieten s-a uitat in certificat si din cunostintele lui masina este euro 3 (d4 =euro 3??? )

Vreau sa vin sa o inmatriculez dar trebuie sa stiu cam la ce sa ma astept (euro 4 500 euro inmatricularea , euro3 1000euro)

Daca cineva are mai multe informatii sau se pricepe mai bine , astept o parere .

Alte informatii despre masina "

Tip caroserie: Coupe

Oras: Craiova

An fabricatie: 2000

210500 kilometri

Capacitate: 1991 cmc

Putere: 150 CP

Carburant: Benzina

Norma poluare: Euro 4

Cutie automata

Multumesc

Am citit si eu acolo . Nu inteleg dc in foaia de la primarie cu impozitul , masina este euro 4 :|

Multumesc mult

Si inca ceva . daca ma poate ajuta cineva ..

Acum 2 sapt mi a aparut Check engime in bord . dupa 4 zile a disparut . mi a mai aparut de 2 ori ( cateva ore ) /de 5 zile nu mai apare . Care ar putea fi cauza ??

IMI CER SCUZE . ACUM AM CITIT REGULILE . ROG UN MODERATOR SA IMI SCHIMBE TITLUL POSTULUI

post-71910-0-88870500-1427075858_thumb.jpg

Edited by razvan1234

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.