Jump to content

Help- s-au blocat usile pe "inchis"

Andrei Marin

Recommended Posts

Va rog sa ma ajutati si pe mine, am o problema cu un BMW 320d. Acum 2 zile mi s.a blocat usa dreapta spate, iar ieri toate s.au blocat. Nu merge nici din cheie nici de la butuc( de la butuc merge doar usa soferului)nici din interior nici din butonul din interior, nici capacul de la motorina nu se deschide (din cheie merge doar portbagajul) Nu pot sa.mi dau seama de unde a aparut problema... :/ Edited by Andrei Marin

despre ce masina vorbim ? E46, E90, F30 ?

caci sunt posibile N cauze luate cate K, functie de Z modele

Ai una sau doua sigurante de 15A (pentru inchidere centralizata). Una din ele sau amandoua sunt arse. Schimba-le, scoate borna de la baterie, asteapta putin, pune borna la loc. Spor!

daca te referi la E46, sunt chiar 3 la sedan (49, 52, 60), iar la touring sunt 4. (cele 3 plus 58).. toate la fel de vinovate, dar niciuna de 15A... :smoke:

http://i51.tinypic.com/23m78dt.jpg

despre ce masina vorbim ? E46, E90, F30 ?

caci sunt posibile N cauze luate cate K, functie de Z modele

daca te referi la E46, sunt chiar 3 la sedan (49, 52, 60), iar la touring sunt 4. (cele 3 plus 58).. toate la fel de vinovate, dar niciuna de 15A... :smoke:

http://i51.tinypic.com/23m78dt.jpg

Ma refer la e90. Nu la e46. E vina lui ca nu spune ce masina are.

Va rog sa ma ajutati si pe mine, am o problema cu un BMW 320d. Acum 2 zile mi s.a blocat usa dreapta spate, iar ieri toate s.au blocat. Nu merge nici din cheie nici de la butuc( de la butuc merge doar usa soferului)nici din interior nici din butonul din interior, nici capacul de la motorina nu se deschide (din cheie merge doar portbagajul) Nu pot sa.mi dau seama de unde a aparut problema... :/

Salut,

Asta am patit si eu saptamana trecuta la un E91 din 2006.. Nu mai functiona inchiderea centralizata. Am schimbat siguranta (nu mai stiu exact numarul.. Este a doua de la stanga la dreapta de pe ultimul rand) care era era de 10 si am pus una de 15 dupa care am scos borna prr catvea secunde.

Probabil vreun actuator a cauzat asta... Ar trebui unse angrenajelemalea de care trag prin usi.. Spor la treaba!