Jump to content

Vreau parerea voastra evacuare . soft

geanguciprian

Recommended Posts

din pacate pe diesel nu stiu ce sunet mirific poti obtine. sa zicem ca motoarele diesel 6 in linie suna cat de cat in mers. totusi nu se compara cu o benzina la sunet indiferent ce piesa ai schimba.

resoftarea consta in rescrierea "programului" pe care ECU-ul (engine control unit) il foloseste pentru a controla injectia de combustibil, aprinderea si alti parametri ai motorului. se mareste putin si presiunea aerului de la turbina.

DonJon a zis bine, cauta-l pe George.

• Like 1

Am auzit ca dupa ce ii pun evacuare inox cap coada , si dupa resoftare , harta , scoate fum negru.. E adevarat ?

raspuns da...,dar daca nu umbli la evacuare,nu are nimic,adica daca faci doar resoft

Edited by RTM

Daca scoti dpf-ul si lasi catalizatorul la locul lui nu o sa iti dea fum.

Daca scoti catalizatorul si dpf-ul o sa iti dea putin fum la talpa grava, un puf la inceput si gata.

Daca lasi catalizatorul si dpf-ul la locul lor si montezi teava imediat dupa carcasa acestora si elimini finala nu o sa ai fum.

Sunet ca la benzina nu o sa obtii niciodata. Putin diferit o sa sune daca montezi teava cap-coada inox si soft. Atenti la montajul tevei ca evacuarea trebuie calculata, nu doar sudat si montat.

Succes!

Daca scoti dpf-ul si lasi catalizatorul la locul lui nu o sa iti dea fum.

Daca scoti catalizatorul si dpf-ul o sa iti dea putin fum la talpa grava, un puf la inceput si gata.

Daca lasi catalizatorul si dpf-ul la locul lor si montezi teava imediat dupa carcasa acestora si elimini finala nu o sa ai fum.

Succes!

@Kathaline, cred ca el are e46 deci nu are DPF.. 320D 136cp parca e46'le are. ORicum, o sa dea fum dupa resoftare, si daca are catalizatorul pe ea, tot o sa dea putin fum.

Si? Cum e? La george ai facut-o? :)

nu,am facut o la cecareanu(dim sport)ce pot spune...e wow , maninca pamintul,si culmea a mai scazut putin consumul la mers normal,cel putin asa arata bordul dar distantele parcurse dupa remapare au fost scurte 12 km in oras max,pe acelasi traseu,m am uitat la dus 12,4la intors 11,2..traficul la fel,dar sunt prea putini km sa fie relevant

• 4 months later...