Jump to content

Senzori E46 NFL

Recommended Posts

Salutare,

Cumpar senzor de nivel ulei E46 NFL 320d si senzor pdc - ma intereseaza piese in stare buna spre foarte buna, insa nu la pret de piesa noua va rog! Sunt interesat si de un kit de reparatie macara geam fata dreapta!

Va multumesc!

Macar dreapta fata plus senzor de parcare la 200 lei pot sa-ti dau ambele

Salut,

Daca nu mi-ai pus coletul, da-mi si 2 suporti pt etrier spate. Ai asa ceva?

Salut,coletul l-am trimis,era bine sa iti trimit si suporti etrierilor care costa 50 lei amindoi,acum trebui sa iti fac alt colet,daca vrei ma suni miine si ii trimit.

Salut,coletul l-am trimis,era bine sa iti trimit si suporti etrierilor care costa 50 lei amindoi,acum trebui sa iti fac alt colet,daca vrei ma suni miine si ii trimit.

Am primit coletul, insa nu am reusit sa ii montez. Sper ca marti sa am timp sa ii schimb consumabilele si senzorii de la tine! Multam fain!

Mersi fain pt senzori! Astazi i-am montat si sunt buni!

Se poate inchide topicul!

Edited by Ciobanu George

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.