Jump to content

Cumpar Planetara E46

Recommended Posts

am nevoie de 2 planetare sau doar capurile pret cat se poate de mic si stare cat mai buna (deja am 1500 ron dati pe piese noi luna asta pt revizia de spate ....discuri etrieri placute rulmenti fuzeta aparatori etc) din cauza unui surub ruginit de la rulment, e varza de rugina nu a ramas decat un musuroi de rugina din el deci va trebui sa tai cu tot cu capul la planetara , nu pot schimba rulmentul si nici tablele de care se prind etrieri .... o mare bataie de cap :sclerosis:

am nevoie de 2 planetare sau doar capurile pret cat se poate de mic si stare cat mai buna (deja am 1500 ron dati pe piese noi luna asta pt revizia de spate ....discuri etrieri placute rulmenti fuzeta aparatori etc) din cauza unui surub ruginit de la rulment, e varza de rugina nu a ramas decat un musuroi de rugina din el deci va trebui sa tai cu tot cu capul la planetara , nu pot schimba rulmentul si nici tablele de care se prind etrieri .... o mare bataie de cap :sclerosis:

Da mai multe detalii despre masina sau o serie de sasiu.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.