Jump to content

Compact E46 ! cate masini sunt pe forum ?

compactu

Recommended Posts

Chiar ti-am dat sms vinerea trecuta, sa vii la intalnire, aveai tel inchis si mi-a dat failed la report...urmareste topicul de intalniri ca noi venim mai mereu, adk eu si Axs...ne-ar prinde bine niste intariri! :twoup:

ca sa vedeti ca sunt un veteran al compactului ... poze cu fosta mea masina, cand arata bine si cand am faultat o :twoup:

masina ceas, motor mic din pacate, 1,6 dar ma declar satisfact de el ... in rest, scaune sport cu piele pe lateral, volan M, schimbator M, jante puse de mine ...

am uitat sa spun , eram maniac cu ea, nu avea nici o zgarietura, tocitura la scaune sau volan, mergea tot pe ea ... :twoup: uf, nostalgiii

post-3775-1210886552_thumb.jpg

post-3775-1210886618_thumb.jpg

post-3775-1210886642_thumb.jpg

post-3775-1210886834_thumb.jpg

Este un compact frumos si in tm....nu stiu daca este si pe forum baiatul....cum ati spus "ratusca urata" dar asta este in 2 culori (negru si portocaliu), suspensie sport, roti frumoase....de fiecare data cand il vad intorc capul dupa el ca arata foarte bine.

Si apropo chiar daca zic unii ca nu este o masina deosebita compactul, senzatia care ti-o ofera este tot de BMW si chiar ii mult mai frumos decat C-clase compact!!!

Eu eram!! Ma uitam la tine si zambeam ca bou' :D Chiar plecam de-acasa.

Vine si al doilea bec de xenon... problema e ca nu stiu ce sa aleg, cel putin mai albastru (imi place cum arata cu galbenul pozitiei :D ) sau cel mai spre alb... sugestii?

Multumesc de aprecieri, e ca a ta :D)... doar ca alta culoare :twoup: si are stopurile negre.

razvanT, cred ca te-am vazut aseara pe Plevnei, eram cu compactul meu mustar, tu cu nr rosii de BV? Dc da, ai o masina foarte taaare....si becuri de la xenon de culori diferite... :twoup:

• 1 month later...

mda...misto masinuta . eu am adus-o in tara si am fost primul proprietar , dar prietena mea nu o putea conduce - era incepatoare , si a trebuit sa o dau .

care o ai sa o stapanesti sanatos , are tot pachetul m-tehnic si suna excelent de la 3-4 mii de rpm in sus .

Edited by sportek

mda...misto masinuta . eu am adus-o in tara si am fost primul proprietar , dar prietena mea nu o putea conduce - era incepatoare , si a trebuit sa o dau .

care o ai sa o stapanesti sanatos , are tot pachetul m-tehnic si suna excelent de la 3-4 mii de rpm in sus .

Pai pe carte apare un sg prop! Ai fost primul prop in sensul ca ai avut numere de Germania, nu?

• 1 month later...

Dupa o luna de tacere uite ca mai apare un compact :twoup:

Bine v-am gasit! Ca prim post am zis ca fac o introducere mica undeva...cum n-am gasit nici un topic de prezentari, am zis sa postez aici.Sunt din Bucuresti si cam de o luna m-am intors in tara cu un 320td compact de care sunt extrem de multumit. E din 2004 si masina e stock. Am o singura poza deocamdata...dar o pot descrie: e frumoasa foc :twoup:

Ne vedem si ne salutam pe strada.

Numai bine

post-13132-1218571758_thumb.jpg

Dupa o luna de tacere uite ca mai apare un compact :D

Bine v-am gasit! Ca prim post am zis ca fac o introducere mica undeva...cum n-am gasit nici un topic de prezentari, am zis sa postez aici.Sunt din Bucuresti si cam de o luna m-am intors in tara cu un 320td compact de care sunt extrem de multumit. E din 2004 si masina e stock. Am o singura poza deocamdata...dar o pot descrie: e frumoasa foc :twoup:

Ne vedem si ne salutam pe strada.

Numai bine

sa te bucuri de ea :twoup:

aaaa, nu e corect Sefu' Sorin TD...al meu e exact aceeasi culoare numai ca e 318 TD si alt model de jante.

eu o am din Aprilie si am mers cu ea 17 mii de km pana acum, sunt multumit de ea pana acum, sa vedem la prima intrare in service.

Uneori mi se mai face dor de fosta masina Golf 4, tot in 2 usi, tot albastru, diesel si cu 15 CP mai putin, dar cu un "zvac" mai mare in treptele 1 si 2 (cine a avut masina din grupul VW stie ce spun).

App: la Golf in reprezentanta ma costa revizia cu ulei si toate filtrele 6 mil, la 318 TD cat costa revizia in reprezentanta cu toate cele necesare schimbate?

• 1 month later...
  • 3 weeks later...