Jump to content

BC85YZE Mica dar furioasa

code_x90

Recommended Posts

Buna ziua. Sunt nou pe forum dar nu m-am putut abtine sa nu imi prezint si eu masina. Asadar de trei saptamani sunt fericitul posesor al unui BMW E46 323i. Masina este din anul 2000 cu un propulsor de 2500 cmc. De cand am vazut-o pe net, de vanzare, m-am indragostit de ea. Ca dotari are: pachet de lumini ambientale, faruri(faza scurta) cu xenon din fabrica, linie audio BMW Business, jante de 15 BMW (jantele din poza au fost vandute inainte de a lua masina), pachet comfort. Ca investitii viitoare ar fi: angels eyes, folie geamuri autorizate RAR, bara fata M, volan in trei spite cu comenzi, jante de 16 sau 17.

post-71817-0-09586100-1428499657_thumb.jpg

Ti-as recomnda un interior sport, kit complet de M pack 1 si fara angel eyes ca alea sunt de la seria 5.

In rest spor la intretinere si tine-o in viata cat mai mult sa te poti bucura de cei 6 cilindii.

Iti multumesc de urari!!! Si eu ma gandesc la kit-ul complet de M pack 1. In cea ce priveste angel eyes, cred ca dau foarte bine si pe seria 3. Fiind primul BMW si admirand mult timp alte BMW -uri cu angel eyes vreau sa imi pun si eu. :-) Pe Matiz-ul si Skoda pe care le mai am nu mergeau puse angel eyes deoarece pareau din alt film. :-) Sa ai drumuri bune si fara evenimente.

Edited by code_x90

Multumesc. Am sa revin cu mai multe poze... Cand am incercat sa pun mai multe poze mi-a dat o eroare. Este de la net-ul meu pacatos.

Foarte frumoasa masina. La cati mai multi km fara incidente.

Eroarea pe care ti-o da cand incerci sa pui mai multe poze e de la faptul ca poti uploada doar 1MB/postare, si din cate vad tu pui pozele la rezolutia initiala la 600+ KB.

Si eu m-am lovit de fix aceeasi eroare :)

Spor

Foarte frumoasa masina. La cati mai multi km fara incidente.

Eroarea pe care ti-o da cand incerci sa pui mai multe poze e de la faptul ca poti uploada doar 1MB/postare, si din cate vad tu pui pozele la rezolutia initiala la 600+ KB.

Si eu m-am lovit de fix aceeasi eroare :)

Spor

Da, ai dreptate. Aseara am observat si eu. Dar am ajuns tarziu acasa si era intuneric sa mai fac poze :-)

Fai o serie de poze mai clare. Nu se intelege mare lucru din putinele poze pe care le-ai pus.

Am sa fac in weekend si am sa postez.Partea nasoala este ca eu ajung numai noaptea acasa si nu ies pozele bine. In weekend am sa ii fac o sedinta foto :)

• 4 weeks later...

Pe capota portbagajului scrie 318i cumva? :frantics: Pune-i o nuca OEM din piele.

Da scrie 318. Cred ca a fost schimbata capota la portbagaj.Am sa ii schimb din 318 in 323 cum este masina. In poza atasata este cu numarul vechi.Nuca la schimbator este pe lista pentru saptamana viitoare. Multumesc frumos pentru sfaturi.

post-71817-0-10568100-1431789791_thumb.jpg

• 1 month later...