Jump to content

Compartimente 318D

I_Am_Roby

Recommended Posts

Buna ziua si Hristos a inviat ! Paste fericit tuturor !

De curand am achizitionat un 318D/2006 cu IDrive de care sunt foarte incantat !

Imi poate spune cineva unde se afla magazia de cd-uri? Am bagat CD in bord cu Mp3 si functioneaza insa mi se activeaza pe navi doar Mp3, Cd-urile de la 1 la 6 raman inactive! Am cautat in masina peste tot, numai nu am intors masina cu rotile in sus sa gasesc magazia ! In carte am vazut pe desen ca este in portbagaj in stanga,dar nu o gasesc, acolo este doar un compartiment tip cos fara capac !

A doua intrebare : Unde se tine in masina caietul service? Stiu sigur ca are, asa a zis neatul dar din graba nu am intrebat unde este si acum nu il gasesc niciunde.

Multumesc! Sanatate !

• Like 1

Buna ziua si Hristos a inviat ! Paste fericit tuturor !

De curand am achizitionat un 318D/2006 cu IDrive de care sunt foarte incantat !

Imi poate spune cineva unde se afla magazia de cd-uri? Am bagat CD in bord cu Mp3 si functioneaza insa mi se activeaza pe navi doar Mp3, Cd-urile de la 1 la 6 raman inactive! Am cautat in masina peste tot, numai nu am intors masina cu rotile in sus sa gasesc magazia ! In carte am vazut pe desen ca este in portbagaj in stanga,dar nu o gasesc, acolo este doar un compartiment tip cos fara capac !

A doua intrebare : Unde se tine in masina caietul service? Stiu sigur ca are, asa a zis neatul dar din graba nu am intrebat unde este si acum nu il gasesc niciunde.

Multumesc! Sanatate !

Adevarat A Inviat!

Cred ca magazia de CD-uri (daca o are masina) e in partea opusa, in spatele unui panou, montat intr-un cadru de metal (pagina 147 in manual?).

Daca nu gasesti cartea service ..poate a "uitat" sa ti-o lase.

Edited by bimmer90f30

Adevarat A Inviat!

Cred ca magazia de CD-uri (daca o are masina) e in partea opusa, in spatele unui panou, montat intr-un cadru de metal (pagina 147 in manual?).

Daca nu gasesti cartea service ..poate a "uitat" sa ti-o lase.

Multumesc frumos ! Voi cauta mai atent magazia !

Cat despre carte sper sa nu fi uitat ! Intrebam daca exista compartiment special pentru caiet service pe undeva pe sub scaune, bancheta....(am avun on opel pana nu demult si caietul service avea locul lui fix sub scaunul din dreapta ) si asta speram sa gasesc si la aceasta masina ! O zi buna !

Cauta in cotiera spate

In cotiera spate m-am uitat. Acolo se afla suport de pahare si o maneca, nu stiu exact la ce foloseste, este un fel de aparatoare, suport de undita duce in portbagaj ! Ce-o fi aia ?!?

cauta-l tu bine cauta-l ... Daca nu e in gentuta de piele cu emblema bmw din torpedo atunci ia-ti gandul de la el ;)

Da...inseamna ca nu e ! Dar oare daca service-ul s-a facut in Germania, pot face duplicat la carte?