Jump to content

probleme cu bmw e46 318i

penetristu71

Recommended Posts

buna seara detin un bmw e46 318 i motor 1.9 87 kilowati 118 cai benzinar din 1999 pana astazi nu am avut nici o problema cu el astazi pe la kilometru70 in sensul spre bucuresti dintro data nu se mai accelera mai mult de 2500 de ture si 80 de kilometri la ora si nu avea putere cu acceleratia calcata la maxim aveam 2500 de ture 80 de kilometri la ora in viteza a 5 mai mult nu se ducea si nu avea putere asa am venit pana la bucuresti nu sa aprins nici un martor in bord sau vro eroare ceva nu stiu ce sai fac ca sa scap de problema asta as fi foarte ajutorat de sfaturile si parerile voastre daca ati mai patit asa ceva si cum ati remediat problema
  • Downvote 3

buna seara detin un bmw e46 318 i motor 1.9 87 kilowati 118 cai benzinar din 1999 pana astazi nu am avut nici o problema cu el astazi pe la kilometru70 in sensul spre bucuresti dintro data nu se mai accelera mai mult de 2500 de ture si 80 de kilometri la ora si nu avea putere cu acceleratia calcata la maxim aveam 2500 de ture 80 de kilometri la ora in viteza a 5 mai mult nu se ducea si nu avea putere asa am venit pana la bucuresti nu sa aprins nici un martor in bord sau vro eroare ceva nu stiu ce sai fac ca sa scap de problema asta as fi foarte ajutorat de sfaturile si parerile voastre daca ati mai patit asa ceva si cum ati remediat problema

Debitmetrul nu functioneaza in parametrii normali. Scoate mufa de la el si vezi cum se comporta masina.

astazi am venit pe autostrada soarelui din constanta pina la bariera la fetesti a mers ok foarte bine de la fetesti iar a inceput sa nu se mai tureze decat pina la 2500 de ture cu acceleratia calcata la blana si abia prindea 60 de kilometri la ora si nu avea putere de loc pe la kilometru 95 am oprit motoru sa merg intrun peco la wc si cand am mornit motoru sia revenit si din 12o de kilometri nu am scoso pana in bucuresti invatatima ce sa ii fac ca mia mancat viata nu are martori aprinsi in bord si consuma enorm de mult cam in jur de 13///14 litri la suta de kilometri afara pe autostrada in oras in bucuresti ma usuca consumul consuma in jur de 22// 23 de litri la suta de kilometri
  • Downvote 2

tecomandatimi si mie un service bun in bucuresti sau un mecanic bun cu tester care se pricepe la modelul asta de bmw nu sa faca probe pe masina si sa schimb piese la nesfirsite si sa platesc aiurea si sa nu rezov nimic sa duca direct la buba si sa rezolve problema
  • Downvote 2

Foloseste si tu semnele de punctuatie ca e foarte greu de citit asa. Mergi si fa-i o diagnoza.

+ 1

tecomandatimi si mie un service bun in bucuresti sau un mecanic bun cu tester care se pricepe la modelul asta de bmw nu sa faca probe pe masina si sa schimb piese la nesfirsite si sa platesc aiurea si sa nu rezov nimic sa duca direct la buba si sa rezolve problema

este greu de urmarit ce spui daca nu scrii corect :)

• Like 1

recomandatimi si mie un service bun in bucuresti. sau un mecanic bun cu tester care se pricepe la modelul asta de bmw ,nu sa faca probe pe masina si sa schimb piese la nesfirsite si sa platesc aiurea si sa nu rezov nimic sa duca direct la buba si sa rezolve problema
  • Downvote 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.