Jump to content

Imi ia talonul daca imi pun angel eyes ?

alexk1

Recommended Posts

Salut,

Vreau sa imi cumpar angel eyes cu tot cu far pe modelul din 2004 , seria 3, 150cp.

Am gasit la 10 milioane farul cu totul (stanga+dreapta).

Cineva mi-a zis ca nu exista angel eyes originale pentru acest model si o sa imi ia talonul oricum din cauza lor ... pe urma mai trec RAR-ul ? cum e defapt ? stie cineva sa imi zica si mie ?

Multumesc anticipat.

ceva de genul asta vreau sa imi iau ...

de ce trebuie sa tin cont ? care sunt cele mai bune ? sigur nu imi ia talonul cu ele ? am mai auzit ca trebuie sa tin cont sa fie o anumita nuanta de alb ... sa nu fie albastre/verzi ... etc ...

asa e ? conteaza ?

post-72270-0-87166700-1429311527_thumb.jpg

Daca pui morimoto si xenon fara spalatoar pe far poti sa ramai iarasi fara talon :thumbsup:

In tarile civilizate da...in Romania,nu are nimeni treaba daca ai lupe si xenon sau xenon fara lupe (like a bo$$ :sick: ) ..cel putin pot sa spun din proprie experienta,in tinereti :rofl: avand un golf 4 si na,xenon dom'-le pe faruri normale,am circulat 7 ani asa si pas polite,pas itp ...acuma am morimoto si xenon(si angel eyes) ,instalatia de spalare a farurilor in desfasurare :)

Si on:si eu recomand morimoto + angel eyes smd decat faruri depo sau alte ciudatenii gata facute...

am mai auzit ca trebuie sa tin cont sa fie o anumita nuanta de alb ... sa nu fie albastre/verzi ... etc ...

asa e ? conteaza ?

dar permis ai?

Daca da, inseamna ca ai trecut prin teorie si legislatie rutiera ca gasca prin apa.

In cartile alea scrie clar ca lumina de pozitie poate fi alba sau galbena... atat!

Nu face nimeni diferenta daca e vorba de lumanari sau angeleyes... doar culoarea se precizeaza.

Normal e46 nu are angel eyes dar la noi poti circula linisitt , la sibiu la rar mie mi-a zis ca normal nu am voie ca nu sunt omologate si bla bla ... deci pune linisit , gasesti pe okazii angel eyes smd cu 220 lei . :thumbsup: Edited by 0kta03

Daca pui morimoto si xenon fara spalatoar pe far poti sa ramai iarasi fara talon :thumbsup:

Atunci ce sa pun ? si faza cu spalator pe far , se pune ala care iese de jos si intra la loc ? :) sau care e faza cu spalatorul pe far ?

Si pana la urma sa imi zica si mie cineva CE SA PUN PE MASINA ? dar concret ... dati-mi un PM , vreau faruri cu totul. NU VAD NIMIC! , plasticu ala e matuit grav si cred ca nici xenonul nu e grozav ... (e ala din fabrica de acum 10 ani) ...

Sau pot sa incep sa schimb plasticul cu ceva de sticla ? sau plastic nou ? si sa vad cum bate pe urma ?

Dati-mi un PM , platesc o "consultatie de expert" pentru masina mea :)

Atunci ce sa pun ? si faza cu spalator pe far , se pune ala care iese de jos si intra la loc ? :) sau care e faza cu spalatorul pe far ?

Si pana la urma sa imi zica si mie cineva CE SA PUN PE MASINA ? dar concret ... dati-mi un PM , vreau faruri cu totul. NU VAD NIMIC! , plasticu ala e matuit grav si cred ca nici xenonul nu e grozav ... (e ala din fabrica de acum 10 ani) ...

Sau pot sa incep sa schimb plasticul cu ceva de sticla ? sau plastic nou ? si sa vad cum bate pe urma ?

Dati-mi un PM , platesc o "consultatie de expert" pentru masina mea :)

:console: trebuia sa cauti masina cu faruri cu lupa si xenon din fabrica...aveai liniste,dar asa duci un razboi pt 2 faruri :laugh: ...glumesc !!!!