Jump to content

Hulk

bogdyys

Recommended Posts

Mda, totul superb, dar porcaria aia de plastic ce disimuleaza centura pusa arata ca nuca in perete.....centurile chiar ajuta si nu cred ca e greu ca si pasagerul sa isi puna centura de fiecare data cand se suie in masina.

Este o fotografie de la momentul in care am cumpărat mașina.

��

Am zis sa postez si ceva cu interiorul si cum eu nu am facut.....

Nu am porcarii in mașina, port centura si daca merg sa cumpăr pâine.

��

Edited by bogdyys
  • Like 2

Superba masina :D

Cati cp si ce cuplu are acum masina tinand cont ca e automata banuiesc ca nu s-a scos maxim.

Multumesc,

Varianta soft, aprox 334cp/680nm (treapta 1 si 2 cate +80 de la a treia 100)

Nu vreau sa o rup, este masina de zi cu zi, pentru Adancata am alta masina.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Foarte frumoasa masina ta. Sa o stapanesti cu placere :thumbsup:

Mie combinatia de culori mi se pare dementiala, stiu, unii ar zice ca e un pic Jag, dar eu masina asta o vad ca pe un GT. Ma repet, stiu, nu are V8 benzina aspirat, dar are performatele unuia. Daca ma intrebi pe mine, in combinatia asta, nu vad nici M Aerodinamik, pe care bine ca nu il are :)

Dar, tine de gusturi, am vazut-o prin oras si mi-a placut enorm. Felicitari!

Edited by Dan Dan

Foarte frumoasa masina ta. Sa o stapanesti cu placere :thumbsup:

Mie combinatia de culori mi se pare dementiala, stiu, unii ar zice ca e un pic Jag, dar eu masina asta o vad ca pe un GT. Ma repet, stiu, nu are V8 benzina aspirat, dar are performatele unuia. Daca ma intrebi pe mine, in combinatia asta, nu vad nici M Aerodinamik, pe care bine ca nu il are :)

Dar, tine de gusturi, am vazut-o prin oras si mi-a placut enorm. Felicitari!

Multumesc pentru aprecieri, am in cap o schimbare radicala de look dar nu intra in calcul si pachetul m...

• 1 month later...

Acum vine si partea cu "asa nu", poate alții nu se vor lasa "pacĂŁliți" (influențați) de asa ziși "specialiști".

Cand am achiziționat discurile + placute am fost sfĂŁtuit sa schimb bucsile bratelor spre fata si spre spate cu unele powerflex, am primit sfaturi "tehnice" care m-au convins, chiar daca am cerut si parerea mecanicilor mei si aceștia au spus, citez: trebuie sa fii prost sa faci asta......ei bine eu am fost prost. 😃

Am cumpĂŁrat bucsile, am asistat la montaj, am vazut cum sunt montate prost......am platit si a inceput distracția, scartait de cauciuc cand lucrau bratele, o ridigitate extrema....exact ce nu imi doream.

Eu la momentul cand am primit sfaturile am spus, mașina o folosesc zi de zi, nu ma dau cu ea pe circuit, nici pe strada ca pe circuit, poate nu am fost eu destul de clar....

Cert este ca in 7 zile au ajuns bratele OEM noi si acum problema este rezolvatĂŁ, cu costurile aferente....😡

Nu sunt in mĂŁsura sa dau sfaturi dar daca vrei sa folosești mașina in regim de zi cu zi powerflex la brate nu este o opțiune, cert (nu pĂŁreri....)

• Like 3

cand cumperi un 335 nu prea mai e cazul sa faci mofturi la detalii genu culoare exterioara sau tapiserie. eu cand mi am luat o erau 2 masini la vanzare in toata tara, ambele cu interior crem (ceea ce nu mi doream) , una cu navi si alta fara navi. am ales o pe cea fara navi si acum e schimbata total.......cu jantele pe 19 nu m am impacat si le am vandut, mi am pus pe 17. Edited by SKW
  • Like 1
  • Downvote 4