Jump to content

vreau sa ma sfatuiti, va rog ajutati-ma.

zemike

Recommended Posts

Buna baieti ma poate ajuta cineva sau sa ma sfatuieasca ce parere aveti despre blow-off se merita montat sau nu? Afecteaza cu ceva turbina sau motorul eu am un 120d si mam gandit sa montez asa ceva pe el?

nu o sa primesti de la acest dispozitiv nimic altceva decat sunet si ceva gaze in masina!

nu stiu daca sa-ti pui sau nu, masina ta are deja componente care fac treaba blow-off-ului si sa nu intre in conflict cu ele pe partea electronica.

Doi colegi ti-au raspuns deja, in mai putin de 10 minute. Consideri ca sunt prea putini ?

Daca nu esti multumit si daca consideri ca viteza de reactie si promptitudinea colegilor de pe forum este sub asteptarile tale, atunci sfatul meu e sa te adresezi unui service.

Fraze retorice gen "nu vrea nimeni sa ma ajute sau nu vreti ori nu stiti?" suna deplasat pe un forum.

Invata sa pui intrebari, invata sa astepti raspunsuri si mai ales invata sa multumesti celor care-si iau din timpul lor sa-ti raspunda tie.

dac nu poti sa raspunzi la ce team itrebat maibine nu raspunde papagalule cine iesti tu "multumesc''si alta data nu raspunde nentrebat

da, e bine sa pui, nu se intampla nimic spectaculos cu masina, nu afecteaza cu nimic mersul acesteia.

Bafta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.