Jump to content

inchidere portbagaj E46

Recommended Posts

nu mai mi se deschide local portbagajul...am dat jos tot ansamblul care este compus si cu luminile ptr numar si am vazut ca e oxidat totul in interior, probabil de la spalatorie a intrat apa..cine are o piesa ca asta sh?sau unde pot gasi una in afara de reprezentanta? :blink:

Ce piesa mai exact ai nevoie ? Nu mai merge deloc ? Nici din cheie nici din telecomanda ? Click-ul se aude cand apesi sa il deschizi ?

222236[/snapback]

de pe cheie se descide (electric) la fel si din yala dar contactul electric care este intre luminile ptr numar nu mai merge, la fel si luminile ptr numar, deci toata chestia aia cu lumini cu tot nu mai functioneaza..unde sa gasesc una sh?

...si eu sunt in aceeasi pb - seaman pls daca gasesti undeva sa ma anunti si pe mine

la mine e un picut mai rau pt ca nu doar ca nu merg luminile de la numar - mi s-au si rupt bratele metalice ce sustin beculetele - si totul in interior acolo e oxidat - deci si eu tb sa schimb corpul

si ar mai fi o pb - la mine culoarea e argintie - din cate am auzit ele vin negre - daca vreau sa fie argintii tb sa le vopsesc - deci tot varianta second de la un alt bmw argintiu o agreez si eu

daca afli ceva, si sunt mai multe bucati anunta-ma si pe mine - da un pm (la fel o sa fac si eu)

multumesc

o zi placuta

...si eu sunt in aceeasi pb - seaman pls daca gasesti undeva sa ma anunti si pe mine

la mine e un picut mai rau pt ca nu doar ca nu merg luminile de la numar - mi s-au si rupt bratele metalice ce sustin beculetele - si totul in interior acolo e oxidat - deci si eu tb sa schimb corpul

si ar mai fi o pb - la mine culoarea e argintie - din cate am auzit ele vin negre - daca vreau sa fie argintii tb sa le vopsesc - deci tot varianta second de la un alt bmw argintiu o agreez si eu

daca afli ceva, si sunt mai multe bucati anunta-ma si pe mine - da un pm (la fel o sa fac si eu)

multumesc

o zi placuta

222331[/snapback]

eu m-am intersat un pic si am gasit ceva indicii..am fost la un prieten si am cautat intr-un catalog dar n-am gasit, asa ca am cautat pe net.se gaseste tot ansamblul si cu culoarea masinii optional numai ca pretul este undeva in jur de 4 mil. cel mai bine mi-a spus ca trebuie dat jos ansamblul ala si vazut ce trebuie schimbat in el,dar si la mine e la fel, in afara de mufa care se conecteaza totul e dus cu lumini cu tot. o sa dau jos piesa si o sa vad ce trebuie la ea. daca mai afli si tu ceva lasa cateva randuri.. seara buna.

eu m-am intersat un pic si am gasit ceva indicii..am fost la un prieten si am cautat intr-un catalog dar n-am gasit, asa ca am cautat pe net.se gaseste tot ansamblul si cu culoarea masinii optional numai ca pretul este undeva in jur de 4 mil. cel mai bine mi-a spus ca trebuie dat jos ansamblul ala si vazut ce trebuie schimbat in el,dar si la mine e la fel, in afara de mufa care se conecteaza totul  e dus cu lumini cu tot. o sa dau jos piesa si o sa vad ce trebuie la ea. daca mai afli si tu ceva lasa cateva randuri.. seara buna.

222734[/snapback]

Si eu am aceeasi problema!!!! :blink: insa nu stiu daca e oxidat !! nu m-am uitat inca...si imi merge numai un bec de la numar...se deschide din telecomanda si se aude si click cand apas pe buton la protbagaj....

Si inca o chestie....cand spal masina merge pana se usuca apa :)

multumesc

o zi placuta

222331[/snapback]

[/quote

si la mine nu mergeau becurile de la numarsi portbagajul si inauntru era totul oxidat. am dat jos bara aia si am rupt din cauciucul care acoperea firele. ca sa mearga portbagajul am legat toate firele de la becul de numar din stanga intre ele si miraculos a mers :blink: cred totusi ca un electrician bun o repara.la bavaria mi-au spus ca tre sa dea comanda pt. toata bara in culoarea masinii si e vreo 200 euro..