Jump to content

trebuie sa vizitez BCR ASIGURARi

manolica1

Recommended Posts

ooofffff :blink:

mergeam si eu ca omu pe calea victoriei...in dreptul LA B1 tv opresc la semafor pe banda 1...

eram a 3 masina in coloana...din spatele meu in departare se aude sirena salvarii... ma uit in oglida sa vad daca se face loc... cand ce vad? salvarea calare pe ala din spatele meu... oglinzi zburand... si omu (salvarea) se opreste in mine...mai exact in roata mea din spate...

ma dau jos... din masina ma uit.. asta e! zic eu bine...bine ca nu e cineva ranit..

mai nene ce sa intamplat?

varule am ramas fara frane... :) si tremura tot... doctorita era alba ca varu..

in drum spre politie observ ca-mi sta volanu intr-o parte...cand ma uit? roata stramba spre interior....

cred ca bascula sa indoit din urechi...

acu problema e alta...parca vad ca cei de la asigurari vor incepe cu tot felu de vrajeli...

am si eu rugamintea de a primi cateva sfaturi...

cum se comporta cei de la BCR

la ce service sa merg?

o sa pun si poze mai pe seara...

Iti recomand sa te duci la Filaret. Nu au ce sa comenteze da-i dreaq. Le zici ca vrei sa duci masina la Filaret. Aia se uita la ea acolo, vad tot ce trebuie schimbat si fac un deviz pe care il trimit la asigurator. Nu au de ce sa nu ti-l accepte daca esti cu toate platile pt asigurare la zii.

Iti recomand sa te duci la Filaret. Nu au ce sa comenteze da-i dreaq. Le zici ca vrei sa duci masina la Filaret. Aia se uita la ea acolo, vad tot ce trebuie schimbat si fac un deviz pe care il trimit la asigurator. Nu au de ce sa nu ti-l accepte daca esti cu toate platile pt asigurare la zii.

222639[/snapback]

pai sunt cu toate plarile...ideea e ca se repara pe asigurarea aluia de pe salvare...si poliyia nu vrea sa mai faca proces verbal...mi-au scris pe spatele autorizatiei de reparatie ca sa intamplat...salvarea este a min de interne.....nr cu A 56645...deci vor sa musamalizeze tot...pai cade sefu parcului auto ca a dat drumu la masina pe teren cu defectiuni tehnice... cred ca nici revizie nu are...talonu lui arata altfel...o sa pun poza...

asa arata roata acum...comparativ cu cea din dreapta...

222765[/snapback]

daca a mai lovit pe altcineva, strangi mai multi martori(aia lovitii), si poti sa faci mare zarva la politie ca sa iti dea tot ce ai nevoie pentru dosarul la asigurari.

Dar nu cred ca e cazul...mie mi-au cerut procesul verbal cand am mers la asigurari..dar doar ca sa vada circumstantele accidentului...asa ca daca ai autorizatia de reparatie cu circumstantele accidentului scrise pe spate, ar trebui sa poti sa iti faci masina fara alte dureri de cap.

Bafta cu reparatia!

Edited by cos

ita raspuns de la politie...

sa anulat procesu verbal si sa scris pe spate urmatoarele...auto sanitara implicata in accident prin defectiunie la sistemul de franare a lovit autoturismele oprite la semafor.............. pe strada ...... aflata in misiune.caz fortuit.nu a consumat bauturi alcolice

ce sa inteleg? :blink:

am inteles ca s-ar putea sa platesc tot eu daunele :)

astept maine sa merg la bcr

ati mai auzit de asa ceva?

frate, orice accident este fortuit, daca un accident este planificat deja se numeste frauda in asigurari, eu cam asa stiu ca sta treaba

deci ce inseamna caz fortuit? CUM ADICA CAZ FORTUIT??

vreau si eu un exemplu de accident nefortuit

si parca stiam ca e grav daca circuli cu o masina pe drumuri publice care are probleme la sistemul de directie sau franare, deci cum se explica asa usor faza cu "am ramas fara frane?"

astazi am fost la bcr asig...

e grav.. :blink: nu sau mai intalnit cu cazuri asemanatoare si am de umblat nenica... :) asta-mi mai trebuia... tre sa verifice juristu care sa trimita o hartie prin care politia tre sa-si dea acordul si sa reiese ca soferul ambulantei este vinovat...

miercuri am raspuns de la bcr asig... :)

• 2 weeks later...
dupa aproare 3 saptamani am reusit sa primesc acceptu de la bcr asig...

am fost deja la service la alexutzu si sapt care vine bag masina la reparat....

oare sa fi scapat de alergatura? :blink:

230230[/snapback]

pai daca ai venit cu hartiuta aia la mine, gata, ai scapat :)

de restul ma voi ocupa eu

• 4 weeks later...

revint cu noi informatii..

in sfarsit am reparat masina....da ca de obicei la sfarsit am o alta probleme...BCR ASIG nu a platit service-lui paguba...

sa ma F.. pe bcr asig...fratilor feritiva de ei ca-s periculosi...

am masina...da n-am masina...plus ca am client si n-am ce vinde...