Jump to content

Ce ati alege ...

bmwantony

Recommended Posts

http://ww3.autoscout24.de/classified/269861500?asrc=st|as&testvariant=list3tiers&tierlayer=st

http://ww3.autoscout24.de/classified/266735577?asrc=st|as&testvariant=list3tiers&tierlayer=st

Salut ,

Stiu ca au multi km ... dar cred ca te mai poti bucura de ea ...

Parca mai atractiva pentru mine este diselul ... la exterior/ culoare/ interior

3l/100 km mai mult ar consuma benzinarul ...

dotari asemnatoare...

diferenta 40 hp (cred ca se simte) ...

diferenta 2 ani intre ele

Ce ati alege ... ?

Ce puteti spune despre ele... ?

http://ww3.autoscout24.de/classified/269861500?asrc=st|as&testvariant=list3tiers&tierlayer=st

http://ww3.autoscout24.de/classified/266735577?asrc=st|as&testvariant=list3tiers&tierlayer=st

Salut ,

Stiu ca au multi km ... dar cred ca te mai poti bucura de ea ...

Parca mai atractiva pentru mine este diselul ... la exterior/ culoare/ interior

3l/100 km mai mult ar consuma benzinarul ...

dotari asemnatoare...

diferenta 40 hp (cred ca se simte) ...

diferenta 2 ani intre ele

Ce ati alege ... ?

Ce puteti spune despre ele... ?

NU da banii sub nici o forma pe 530d E39 cu cutie de viteze automata (Steptronic) pe el pentru ca este foarte vast cunoscuta probelma cutiei de viteze care echipeaza aceste motorizari 3000cmc diesel si care pica din rautuni de subdimensionare a cuplului motor maxim suportat de catre aceasta. Iti spun lucurul asta in cunostinta de cauza, explicatia fiind faptul ca reportul cuplu motor dezvoltat-cuplu motor maxim suportat de catre cutie este dezechilibrat si anume motorul dezvolta un cuplu motor mai mare decat maximul cuplului motor suportat de cutie si atunci aceasta cedeaza cu siguranta intr-o periada relativa de timp. Aceeasi cutie se regaseste si pe X5 E53 3000cmc diesel iar acestea au aceleasi probleme...Da intr-adevar 530d-ul este mai frumos si mai dotat dar nu risca pentru ca o sa te doara buzunarul rau!

Gasesti si 525D E39 cu kit M fara probleme si cu un impozit mai usor suportabil si sa stii ca nici benzinarul nu e urat de loc si nici consumul nu e mega mare.

Succes la cumparaturi!

• Like 1
  • Downvote 2

Pare mai ingrijita aia diesel, dar intradevar e problema cu cutia, desi la km aia posibil sa fie schimbata recent.

Paii da dar si in situatia asta problema tot nu este rezolvata decat temporar ci nu definitiv. Cutia, chiar si alta, va cadea din nou functie de tapla si stilul de condus al soferului+intretinrea ei, ca efect al cuplului motor brutal si supraunitar al 530d-ului.

Edited by Ionuț_Cosmin

Benzina, fara dubii! V6-le asta pe benzina a fost (este) un motor adevarat. Evident, asta e valabil daca-ti permiti un consum mediu de 12-14 litri/100km plus impozite si asigurari pe masura.

Daca nu-ti permiti, mai cauta, dar sterge dieselul ala de pe lista.

• Downvote 10

Nu este aceeasi cutie automata si pe e60 ?

Nu...pe E60 (530d si 535d) s-a trecut la ZF GA6HP26/6 trepte de viteza si un cuplu maxim suportat de vreo 600-650 Nm parca.

Benzina, fara dubii! V6-le asta pe benzina a fost (este) un motor adevarat. Evident, asta e valabil daca-ti permiti un consum mediu de 12-14 litri/100km plus impozite si asigurari pe masura.

L6 vrei sa spui...V6 nu exista la BMW!

Tu cred ca nu stii diferenta intre un V6 si un 6 in linie.

3.0 diesel consuma 12-14 deci nu stiu de unde si pana unde consum de 12-14 la 3000 benzina automat pe caroseria aia.

Pare mai ingrijit cel diesel la interior dar este dubios benzinaru din punct de vedere al pozelor, ala ori sta cu ea de vanzare de cand ningea ori nu a fost in stare sa o spele sa ii traga niste poze fresh.

Ai grija ca cel diesel are doar bara fata de M (dubios din punctul meu de vedere, sa nu fii fost lovita)

Eu nu m-as grabii si as mai cauta alternative daca tot pleci in Germania sa vezi mai multe masini nu te duce doar cu doua masini rezervate pentru ca o sa ajungi acolo si sunt sanse sa fii dezamagit si o sa alegi orice ar fii ca sa nu te intorci fara masina acasa si nu mi se pare chiar ok.

Acum tu faci cum crezi, astea sunt sfaturile mele.

Pe 530d E39 FL este aceasi cutie cu 530d E60 cel de 218 cp si mie mi-a rezistat cutia chiar si cu soft pe masina fara nici cea mai mica problema.

Edited by ckh
  • Like 1
  • Downvote 1

Benzinarul ala cu automata o sa ia un 17% in oras daca nu 20% consum,daca era manual poate.Eu as alege dieselul,cutia daca cade e ieftina la dezmembrari.Cuplul superior o sa compenseze diferenta de CP ,+ceva chiptuning daca ai chef...

PS:300.000 km pe dieselul de 3 litri,de abia sa asejat motoru :),nu are nici o treaba

Edited by catacfc
  • Like 2
  • Downvote 2

e39FL e tanc de masinĂŁ , cunosc cateva masini care au trecut lejer de 300k km si nu au avut probleme cu automata , recomand cu tarie diesel . . benzinarul este prea costisitor pentru tine , pe langa impozit asigurare si intretinere ai un consum aproape dublu fata de diesel . Mult succes in gasirea masinii dorite
  • Like 1

ai grija cu norma de poluare...

in anuntul de pe autoscout spune ca este euro 4 !!! ma indoiesc...

bmw e39, 02/2003, 530d, cutie automata o sa iasa la rar euro 3, garantat !

si taxa este... "DECAT" 3326 euro !!! :hyper:

cel pe benzina, spune ca este euro 3.

bmw e39, 09/2001, 530i, cutie automata o sa iasa la rar euro 3, corect !

taxa este... "MAI ACCEPTABILA" 2061 euro !!! :o

fa socoteala si vezi cum si ce fel...

bafta !