Jump to content

am multe bmw-uri

Gully

Recommended Posts

bburago, maisto???

Ā 

si eu am cateva..da nu asa multe ca si tine.. :)Ā  :)

mie alea bburago 1/24 imi plac cel mai mult :blink:

Ā 

felicitari...si la mai multe... :)

222698[/snapback]

sunt si burago Ć‚ÅŸi maisto si collection si nu mai stiu ce

nu m interesa producatorul ci modelul de bmw

mesi

mai achizitionez cand or apare modele noi

Mie imi plac BMW-urile teleghidate pe combustibil, am auzit ca se gasesc de vanzare, dar unde daca nu sunt cumva offtopic :blink: Gully, frumoasa colectie :) :) Edited by aleXpeed

Mie imi plac BMW-urile teleghidate pe combustibil, am auzit ca se gasesc de vanzare, dar unde daca nu sunt cumva offtopic :blink:Ā  Gully, frumoasa colectie :)Ā  :)

222746[/snapback]

e un site unde se vand masini de genul asta...gasesti si seria 6 noua si modele mai vechi...si poti sa iti alegi tu ce motorizare sa iti pui...dar motorasele alea pe benzina sunt o gramada de bani...

poti sa intri aici ca sa vezi cate ceva...www.sierra.ro...

e un site unde se vand masini de genul asta...gasesti si seria 6 noua si modele mai vechi...si poti sa iti alegi tu ce motorizare sa iti pui...dar motorasele alea pe benzina sunt o gramada de bani...

poti sa intri aici ca sa vezi cate ceva...www.sierra.ro...

222897[/snapback]

Multumesc, am vazut odata pe cineva ca avea o Impreza era super masinuta :blink:

sapt asta le fac poze.si le aliniez :Psi mai e aia mare de f1.dar are motoiras electric.si asa tot face cerculete:PPsi driftane.

Ā 

Ā 

off topic daca vrea un moderator si e de acord si gully sa unim topicul cu jucarii pt oameni mari cu asta sau asta cu cel al meu .cum o fi .ca sunt 2 pe aceasi tema .masinute.

cu motor pe benzina are un prieten una .mc laren f1.de fapt este doar caroseria de plastic de mc laren .zice ca fuge de pe loc mai repede ca o masina de strada ,nu aia adevarata:P

Ā 

Ā 

apropo nu poti sa pui si tu niste poze mai in lumina ,ca nu prea se vad bine masinutele.sau pe o masuta pe fond alb nu stiu :PP sa se vada mai bine

Edited by INTERCEPTOR

pai la dubluri merge .daca sunt alta dimensiune.daca s identice si culoare si dimesiune atunci la schimb sauĀ  cadou.:)

le am numarat acuma 36 masinute si 6 motoare bmw.mai am un ferrari si un renault alpine.

222901[/snapback]

Il ai si pe asta??? :blink: http://www.autoart.ro/pd1573302863.htm?def...L}&categoryId=4

in disperare ca nu puteam pleca sa-mi iau un bmw am inceput sa cumpar ce se vede, din pasiune si am ramas cu obiceiul dar nu mai apar modele noi

222671[/snapback]

Ā 

Soooper tare colectia :) ....Daca ar fi fost toate de acceasi marime si de la acceasi firma era intradevar de vis...Am observat ca difera foarte mult calitatea produselor de la o firma la alta....O astfel de macheta de la o firma intradevar buna ajunge undeva intre 200 ron si 300 ron ...Pe cand poti gasi astfel de machete si la 35 ron..Dar calitatea e pe masura....De o astfel de macheta am avut neplacerea sa am parte... :) .....Am dat impresionanta suma de 20 Ron pe ea :) ....Cand am ajuns acasa am fost Total dezamagit de finisaje si de toate cele :blink: ....Asa ca: Pentru a avea o colectie impresionanta trebuie sa ai bunavointa de a baga niste bani frumusei in acceste Masinute care sunt intradevar de invidiat :)

Edited by Alex4Tuning

pai la dubluri merge .daca sunt alta dimensiune.daca s identice si culoare si dimesiune atunci la schimb sauĀ  cadou.:blink:

le am numarat acuma 36 masinute si 6 motoare bmw.mai am un ferrari si un renault alpine.

222901[/snapback]

nu am pozat decat bmw-uri am mult mai multe, ma cert cu nevasta pe unde sa le pun prin casa

cu motor pe benzina are un prieten una .mc laren f1.de fapt este doar caroseria de plastic de mc laren .zice ca fuge de pe loc mai repede ca o masina de strada ,nu aia adevarata:P

apropo nu poti sa pui si tu niste poze mai in lumina ,ca nuĀ  prea se vad bine masinutele.sau pe o masuta pe fond alb nu stiu :PP sa se vada mai bine

222904[/snapback]

le-am bagat la cutie :blink: