Jump to content

Probleme bord

bogdan_marian

Recommended Posts

@dereglatu : Te rog nu mai utiliza acest forum doar pentru a-ti face reclama.

Ai pus deja un anunt de reclama comerciala la mica publicitate fara a avea un acord in acest sens.

Ā 

Nu este permis ca pe mai fiecare topic sa pui si tu un mesaj in care nu dai solutii ci iti faci reclama si te oferi sa rezolvi tu problema.

Ā 

Daca ai ceva de zis, daca vrei si daca crezi ca poti ajuta cu sfaturi un user, atunci zi pe forum, nu prin fraze de gen "Ti-am trimis PM".

Repet : nu privi acest forum ca pe o trambulina de lansare in afaceri !

Ā 

Orice mesaj care nu respecta cele de mai sus va fi sters.

@dereglatu : Te rog nu mai utiliza acest forum doar pentru a-ti face reclama.

Ai pus deja un anunt de reclama comerciala la mica publicitate fara a avea un acord in acest sens.

Ā 

Nu este permis ca pe mai fiecare topic sa pui si tu un mesaj in care nu dai solutii ci iti faci reclama si te oferi sa rezolvi tu problema.

Ā 

Daca ai ceva de zis, daca vrei si daca crezi ca poti ajuta cu sfaturi un user, atunci zi pe forum, nu prin fraze de gen "Ti-am trimis PM".

Repet : nu privi acest forum ca pe o trambulina de lansare in afaceri !

Ā 

Orice mesaj care nu respecta cele de mai sus va fi sters.

223129[/snapback]

Am mai spus ca nu-mi fac reclama!Nu am nevoie,fac electrica de BMW la nivel profi de 6 ani.vreau sa ajut,dar diagnoza la astfel de masini nu se face pe forum,am nevoie de mai multe date.Atat.Sa stau sa umplu pagini de forum sa intreb in cazul de aici de exemplu,daca ceasurile sunt VDO sau Bosch,daca are una sau doua mufe,ce culori au mufele,daca e una albastra si una alba au una alba si una neagra..........umplu 'jde pagini......Pe om il intereseaza sa-i mearga si are optiunile: sa le repare unde vrea,sa le schimbe sau sa le lase asa!

Unde e problema?

Cand ajungi in tara imi dai un telefon.ok?

223179[/snapback]

ceasul are 3 mufe si nu este al masini este schimbat am fost la bocsh si mia zis ca are un cod si tre sa merg la bmw aici sa mi-l recunoasca dar eu nu stiu daca asta este prob mea sau poate fi alta astept pareri in continuare multam

:blink:

ceasul are 3 mufe si nu este al masini este schimbat am fost la bocsh si mia zis ca are un cod si tre sa merg la bmw aici sa mi-l recunoasca dar eu nu stiu daca asta este prob mea sau poate fi altaĀ  astept pareri in continuareĀ  multam

223180[/snapback]

Ā 

Ā 

In cazul asta trebuie sa mergi la un service sa iti codifice bordul.

ceasul are 3 mufe si nu este al masini este schimbat am fost la bocsh si mia zis ca are un cod si tre sa merg la bmw aici sa mi-l recunoasca dar eu nu stiu daca asta este prob mea sau poate fi altaĀ  astept pareri in continuareĀ  multam

223180[/snapback]

E cu BordComputer,daca e cu trei mufe,e ok.Intr-adevar trebuie recodat.Se face.

E cu BordComputer,daca e cu trei mufe,e ok.Intr-adevar trebuie recodat.Se face.

223197[/snapback]

da are 3 mufe sigur ca eu l-am dat jos si am probat altul sa vad daca merge si nu mergea nici ala deci are un cod . La tester nici macar nu mi-a recunoscut ceasul nu il gasea multumesc mult :blink:

da are 3 mufe sigur ca eu l-am dat jos si am probat altul sa vad daca merge si nu mergea nici ala deci are un cod . La tester nici macar nu mi-a recunoscut ceasul nu il gasea multumesc multĀ  :blink:

223441[/snapback]

multumesc mult ptr tot am sa merg la service sa mi-l decodeze