Jump to content

Cumpar e39 520d facelift

P.I.M.P.

Recommended Posts

Salut,

Am mai scris pe forum, caut un e39 520d facelift berlina. Masina o voi folosi eu o perioada, dupa care va ramane mai departe la taica-meu, daca totul e multumitor. De aceea vreau sa iau ceva ok din punct de vedere tehnic.

Ca dotari ma intereseaza: climatronic, 4 geamuri el, frumos ar fi trapa, scaune incalzite, cu cat mai multe cu atat mai bine. Prefer oricum totul cat mai stock.

Clar ca vreau o masina ingrijita, fara accidente grave, ar fi de preferat cu istoric/macar facturi recente/etc. La fel mi-am vandut si eu masinile, am cam aceleasi pretentii.

As prefera inmatriculata cu taxa platita (deci de la proprietar cu adeverinta ANAF), ca altfel se gasesc destul de multe neinmatriculate/de la intermediari/samsari.

Sau chiar daca nu e inmatriculata si considerati ca masina m-ar multumi, lasati-mi un link aici.

Nu ma intereseaza masini cu suspensie reglabila, si altele, vreau ceva orientat catre confort, jantele pot fi de 16".

Mersi anticipat.

Edited by P.I.M.P.
  • Like 1

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Deci am cautat in Romania si mi-am dat seama ca nu gasesc o masina in mintile ei. Fie daca e inmatriculata, proprietarul nu accepta test (am intalnit cazuri), fie daca e adusa, km dati inapoi, scumpe si degeaba.

Mi-am schimbat un pic cautarile, vreau si touring, nu doar sedan, dar neaparat cu trapa si xenon.

O sa ma indrept si catre germania, deja maine dau niste telefoane.

Inca astept oferte.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.