Jump to content

Cumpar pentru e90

Recommended Posts

Multumesc. Nici nu m-am gandit ca sunt asa ieftine :)) de aia nici nu am cautat noi. Sincer cele OEM cu striatii nu imi plac. Imi intra multa apa pe acolo si noroi. O sa iau cele simple. Edited by Radu I

Ai PM,să nu fac reclamă. .. :thumbsup:

Pai este foarte simplu înainte sa le montezi aplici niște silicon intre ștriatii și așa nu îți mai intra noroi sau apa,totuși nemții au făcut ei degeaba striațiile alea???mă gândesc. .. :pardon:

Edited by valy

Nu tine siliconul acolo... Striatiile sunt destul de mari. Cred ca le-au facut sa intre aerul... nu inteleg la ce ajuta in pozitia aia, dar intra mai mult noroi decat aer :) Eu am dat bara jos, si nici nu vrei sa iti imaginezi ce noroi era la imbinarea barii cu scutul...

Salut!

Am o nuca Performance pentru E90 (aluminiu + alcantara):

http://www.zpost.com/forums/attachment.php?attachmentid=576831&d=1315525998

poza este informativa, in cazul in care esti interesat, pot sa revin cu poze reale.

Este cumparata de mine acum 1-2 luni, este in stare foarte buna (fara uzura). Am luat-o pentru ca se potrivea cu volanul sport, dar am facut trecerea la volanul Mtech si am comandat si schimbatorul si frana de mana Mtech.

Pretul este 250RON, fix.

Salut!

Am o nuca Performance pentru E90 (aluminiu + alcantara):

http://www.zpost.com/forums/attachment.php?attachmentid=576831&d=1315525998

poza este informativa, in cazul in care esti interesat, pot sa revin cu poze reale.

Este cumparata de mine acum 1-2 luni, este in stare foarte buna (fara uzura). Am luat-o pentru ca se potrivea cu volanul sport, dar am facut trecerea la volanul Mtech si am comandat si schimbatorul si frana de mana Mtech.

Pretul este 250RON, fix.

Ma orientez si revin cu PM. Mersi de varianta.

• 2 weeks later...

Se adaugă ceva. Cumpar pentru e90 2006 ornamentul de plastic de sub volan. Eu il am pe cel fara tempomat. Si ma interesează cel cu gaura pentru maneta tempomat. Piesă numărul 2 din poză.

post-69182-0-21967700-1433077046_thumb.jpg

Edited by Radu I

vezi ca poze pusa de tine este cu un schimbator after market.nu exista original modelul ala.

nu stiu de ce nu iei schimbatorul performance de la colegu'...este ieftin si decat 150 lei ceva AM, mai bine unul original.

pana la urma tu cat esti dispus sa dai pe un schimbator?

eu de ex am dat pe cel de M 612 lei....

• Like 1
  • Downvote 3

Nu imi place forma la schimbatorul ala. Stiu ca pretul este ok. Pe mina ma intereseaza ceva asa bombat in spate, si scurt, cum este cel de M. Apropo, am rezolvat cu capacul de _chiulasa_, mai am nevoie doar de:

- ornament toba esapament

- nuca schimbator

- plasticul ala de la manete

Edited by Radu I