Jump to content

E36 320i difuzoare help

Recommended Posts

cassul care era pe masina (stock) avea o sina metalica pe el .. a scos-o pe aia, si asta nou a intrat la fix (cu tot cu sina lui) ...

mufa a fost 600.000 LEI VECHI - si a intrat perfect in ambele directii (la cd si in mufa din bord) .. o chestie cu ffff multe fire de vre-o 30 cm lungime ...

nu a mai trebuit nici o masca suplimentara (are cd-ul un fel de masca - care s-a incadrat perfec in locul din bord) ...

Edited by Kali

10 euro cred ca e masca de plastic doar :) ca un head unit aftermarket nu are cum sa stea in locasul ala urias altfel. adica sta... dar se vad mari gauri pe alaturi.

29879[/snapback]

Nu, 10 euro adaptorul de la mufa BMW la mufa ISO. Masca de plastic nu am nevoie, ca are dimensiuni normale lacasul casetofonului. E36 TOUR.

Bine, eu doar intrebasem atunci, si nu aveau pe stoc. In schimb am ramas eu cu stock.. :blink:

@Kali: difuzoarele din fatza conteaza f. mult. spatele este pt. bass si efect. Incearca cu fader-ul in pozitiile doar fatza/doar spate, si o sa vezi ca doar dif. din fatza sunt mai digerabile decat doar dif. din spate. Parerea mea :). Dar vreau si eu din-alea pe fatza. arata bestial.

sorry ca pun abia acum pozele, aseara mi-a cazut zappul :blink: - dupa ce am cuplat camera s-a dus IDE bus nu-mai-stiu-ce - si a trebuit sa reinstalez jumatate de drivere ... de-ale XP-ului ...

bordul postat de tine e de 323ti (2.500 cmc, 125kw, 0-100 7.8s - un deliciu ... am mers aseara cu una din astea ...)

post-144-1119510754_thumb.jpg

post-144-1119510783_thumb.jpg

post-144-1119510810_thumb.jpg

post-144-1119510834_thumb.jpg

post-144-1119510863_thumb.jpg

@Kali: difuzoarele din fatza conteaza f. mult. spatele este pt. bass si efect. Incearca cu fader-ul in pozitiile doar fatza/doar spate, si o sa vezi ca doar dif. din fatza sunt mai digerabile decat doar dif. din spate. Parerea mea :blink:.

29895[/snapback]

eu le-am reglat cu balans 0 : in pozitia de condus sunetul se aude "din toate directiile" - iar basii se aud din spate ... mi se pare ok asa ...

Oho, vad ca preturile evolueaza. Cand mi-am schimbat eu radioul original al masinii adaptorul (de la mufa BMW la ISO) a fost vreo 350mii acum 2-3ani.

29930[/snapback]

Pai tot 10 euro ai dat si tu atunci. :blink:

@Kali

Vreau si eeeeeeeuuuu din-ala negru.. (Doar cu butoane argintii se gaseste?)

Are scrisul portocaliu? Vreau. How much?

Pai tot 10 euro ai dat si tu atunci. :blink:

@Kali

Vreau si eeeeeeeuuuu din-ala negru.. (Doar cu butoane argintii se gaseste?)

Are scrisul portocaliu? Vreau. How much?

29997[/snapback]

cind se aprinde e rosu (putin mai intens decit bordul) - l-am cautat prin toate modelele lor pana l-am gasit (aveau mai multe culori - parca am vazut si portocaliu);

am vazut numai cu butoane argintii;

850RON - fara mufa si montaj ..

Pai la unele Alpine poti sa faci cam orice culoare, trece din verde->albastru->rosu, ceva de genul asta. Intamplator la al meau avea si preset de amber, identitic ca lumina din bord.

30006[/snapback]

:blink: Intamplator avea si mp3, 4x50w mosfet si scris ca la OBC? Model?

:blink: Intamplator avea si mp3, 4x50w mosfet si scris ca la OBC? Model?

30021[/snapback]

9835R

Sunt niste poze in Gallery.

Later edit: acum am vazut ca ai zis "scris". Stii ca la Alpine e monocrom display-ul, chiar daca e cu lcd. Culoarea se schimba la butoane.