Jump to content

BMW CS Concept

maitre

Recommended Posts

Doar mie mi se pare ca aduce mult a Aston Martin din profil? Nu ca ar fi un lucru foarte rau, in fond Astonul este o masina demna de a fi copiata, dar parca BMW nu copia designul altora. :blink:

223651[/snapback]

Mie mi se pare ca aduce mult si cu 6'arul......acum depinde din ce unghi privesti problema :)

Doar mie mi se pare ca aduce mult a Aston Martin din profil? Nu ca ar fi un lucru foarte rau, in fond Astonul este o masina demna de a fi copiata, dar parca BMW nu copia designul altora. :blink:

223651[/snapback]

Da, chiar seamana cu aston martin..dar seamana uuun pic si cu dodge charger....asa, in linii mari...

De unde atatea designuri noi....moda e ciclica :))

nu-mi dau seama exact daca bordul e orientat catre sofer, dar modul cum se prelungeste cotiera aia si linia bordului lasa impresia ca sunt create doar pentru sofer.

Si reglajele alea digitale, cu aspect de rotite analogige...imi place conceptul asta de old school look cu functionalitate SF...

Bangle asta a omorat traditia BMW(design).Daca n-ar avea emblema aia in fata ati mai zice ca-i BMW?la fel si interiorul;per ansamblu parca ar fi un model futurist american.

223675[/snapback]

E un concept, interiorul nu va arata in urmatorii 50 de ani asa la o masina de serie. Pe de alta parte e normal sa semene cu seria 6, nu mi se pare normal sa semene cu altceva. Chiar daca au uimit lumea cand au scos noile serii 7 si 5, chiar daca au fost criticati, macar au fost originali si acum au ajuns sa fie chiar copiati. Conceptul asta din pacate nu aduce nimic nou si in plus mai si copiaza pe altii. Aici e buba din punctul meu de vedere.

Mie sincer imi place cum arata din spate, din fata parca farurile sunt prea mici (si cam urate) fata de prizele de aer "imense" dar cred ca asta se va schimba. Din lateral NU imi place.

Cat despre interior, combinatia de culori este cel putin interesanta, chiar frumoasa nu pot sa o numesc, dar nu prea imi place.

Mai traieste Bangle ?...dupa cum arata acest model cred ca l-au inchis intr-un turn ceva....chiar daca nu e exact ce mi-as dorii, totusi si-au mai revenit cu design-ul...ma refer la bordul orientat spre sofer ( sau consola centrala..pentru perfectionisti :) )...in ce priveste asemanarea cu Aston Martin...da seamana...dar seamana si cu Z8 la faruri si "nari "...sper sa ramana la 2 usi si nu 4...si daca tot vor sa aduca un aer de retro sau sa copieze ceva, sa mai arunce un ochi la bmw 850....ca de atunci n-au scos ceva mai frumos....parerea mea :blink:

(cu respect pentru toate opiniile colegilor )

223651[/snapback]

chiar asta vroiam sa zic si eu... poza 3 - profilul. seamana f tare cu Aston Martin... Singurul lucru care-mi place la ultimele bmw-uri (si-mi place f mult) e forma concava a lateralelor. Prima data mi-a atras atentia la un seria 1. Nu stiu daca exista si inainte...

Guest xeamini
...si daca tot vor sa aduca un aer de retro sau sa copieze ceva,  sa mai arunce un ochi la bmw 850....ca de atunci n-au scos ceva mai frumos....parerea mea  :blink:

(cu respect pentru toate opiniile colegilor )

223826[/snapback]

"BMW a dezvaluit in premiera mondiala CS, un concept care anticipeza viitoarea linie de design a modelelor bavareze. Desi nu exista informatii oficiale despre posibilitatea intrarii in productie, noul concept poate fi un preview a mult asteptatului model premium care va fi botezat Seria 8. Acesta ar urma sa concureze cu Aston Martin Rapide si Porsche Panamera.

Desi imprumuta platforma modelului Seria 7, conceptul este mai lung si mai lat decat actuala limuzina BMW. Look-ul agresiv este dat de bosajele largi sub care se ascund jante de 21 de inch si de grilele fata mult mai largi.

Cel mai probabil BMW va echipa varianta de productie cu un propulsor V12 de 6.0 litri derivat din actualul motor V10, gasit sub capota modelelor de performanta M5 si M6.

Pentru a putea concura cu modelul CLS de la Mercedes-Benz, BMW va fi nevoit sa lanseze un alt coupe cu patru usi pozitionat deasupra actualei Serii 5. Acest viitor model va fi lansat cel mai probabil la sfarsitul lui 2010, odata cu noua generatie CLS."

Edited by xeamini

urat ! la modul cel mai serios...

spatele cu profil de duba... prizele aer mari ... liniiile multiple curg in unghiuri diferite si pierzi forma masinii, interiorul e gen (baie) robineti si stuturi nichelate si metalice ca suportul de prosop sau mai precis supraplinul de la cada mea care e si el nichelat.

Imi pare rau ca nu ma pot adapta la noul design, insa cele mai frumoase modele le consider e39, e46 si e90 au anume simplitate si parca o sinergie in design fata de formele moderne care duc mai mult spre organice decat tehnic. Cred ca tendinta de agreare a noilor designuri este mai lenta decat noile modele pe care le deseneaza.

Un design elegant mi se pare unul ferm care prin simpla privire a unui element te face sa vezi simetria si implicit prelungirea unei linii a caroseriei inainte sa o privesti pe toata ceea ce face ca imaginea sa fie intr-un fel previzibila si usor de memorat, asta a facut un bmw unic in design prin stil si eleganta unui design cuminte nu foarte extravagant.

masina asta imi spune atata: JAWS !!!

e rechin 100%

oricum e super belea. mai ales clantele usilor disimulate sunt belea.

sincer imi place din toate pozitiile desi stopurile ar putea fi un pic prelucrate

nu inteleg de ce il criticati toti pe Bangle. de cand a inceput era lui de design BMW a explodat la vanzari (nu ma intelegeti gresit am un E46 si imi place designul)

S-klasse nou este copiat dupa 7 cuvant cu cuvant

interiorul este normal sa fie orientat spre sofer total pt ca dupa cum arata masina asta e facuta numai pt sofer

overall mi se pare super si sunt sigur ca va face furori daca va ajunge pe strada