Jump to content

bmw e36 318is 1994 problema demaraj

DarkRapier

Recommended Posts

Salut oameni buni, detin o pisicuta 318is coupe din 94 benzinar si sunt foarte multumit de acest model, dar ca la orice masina cu o vechime considerabila apar probleme pe care nu le pot intelege. Prima data am patit-o intr-un bulevard cand asteptam cuminte sa fac stanga regulamentar, se iveste ocazia si fiind sigur pe masina dau treapta 1-a si zic sa demarez numai ca surpriza, a inceput sa dea in nas ca si cum se taia alimentarea cu benzina, si motorul dadea sa moara , am schimbat repede in a 2-a si am rezolvat problema. M-am gandit ca este ambreiajul, l-am schimbat ieri, dupa ce il schimb toate bune si frumoase, scot masina din atelier si zic sa ii fac o proba sa vad daca mai apare buba, si surpriza continua, dau 1-a, vreau sa ii dau scart, si incepe si trage in suturi sa ma dea cu capu de parbriz si altceva nimic, zic sa schimb abordarea si dau doar sa plec in forta, adica sa plec rapid dar fara scart si aceeasi surpriza neplacuta, daca plec "batraneste" ca un melc de pe loc si schimb pe la 2000 in treapta a doua nu zice nimic, daca plec in forta de pe loc in treapta a 2-a de pe loc surpriza, nu zice nimic se duce si se tot duce. Cine are idee de la ce poate fi il rog sa ma ajute si pe mine, am schimbat si filtrul de benzina la sfatul mecanicului, si aceeasi surpriza neplacuta. Deci facae asa doar la treapta a 1-a, in rest nu are treaba rupe pamantu sub ea, nu imi pot da seama de la ce poate fi, daca s-a mai lovit cineva de aceasta problema sau are idee de la ce poate fi, poate ma poate ajuta si pe mine. Va multumesc!

Maine o sa verific furtunul de la debitmetru, in marsarier trage bine, singura figura o face in treapta a 1-a, dar ma gandesc ca daca ar fi furtunul de la debitmetru ar merge urat si in celelalte trepte, oricum il verific, o sa le verific maine pe toate sa vad ce si cum, la tampoanele de la motor chiar nu m-am gandit, dar nu vad cum sa fie de acolo problema, unul este bun sigur ca l-am schimbat era rupt si l-a observat mecanicul, asa ca am cumparat unul nou si a fost inlocuit, al doilea tampon cred ca e bun sau asa parea ultima oara cand a fost verificat. multumesc pentru ajutor si revin cu rezultatul. Edited by DarkRapier

o sa verific si pe lumina cotul de la debitmetru, ca acum nu prea se vede. de dansat nu danseaza motorul , sta cuminte la locul lui. :D macar daca ar fi furtunul de vina, ca l-as schimba si as scapa de problema mai imi spunea cineva sa nu fie sonda lambda, da eu unul nu vad legatura. va multumesc mult pentru sfaturi.

Buna seara, multumesc mult pentru sfaturi, am descoperit buba, era furtunul de la debitmetru, cand l-am desfacut am vazut ditamai crapatura (spartura mai degraba) pe el, momentan l-am lipit si izolat, pentru probe si urmeaza sa achizitionez unul nou. Va multumesc si raman dator.

Buna seara, multumesc mult pentru sfaturi, am descoperit buba, era furtunul de la debitmetru, cand l-am desfacut am vazut ditamai crapatura (spartura mai degraba) pe el, momentan l-am lipit si izolat, pentru probe si urmeaza sa achizitionez unul nou. Va multumesc si raman dator.

:smoke: