Jump to content

BMW e46

SkArY

Recommended Posts

Salut am un BMW e46 320D Touring de 136 caii Problemele mele care sunt in momentul in care ma urc pe autostrada si ii dau pe a 5-a iar cu acceleratia in podea acul de consum instant nu sare de 15 % (viteza maxima este de 190) iar undeva la 2.200 de RPM am un lag din gauza electrovalvolei care am depistat de curand ca e dusa(eroare iesita la diagnoza) Poate sa fie din cauza electrovalvolei ?Tin sa mentionez masina nu se accelereaza cum trebuie si are si furtunele de vaccum de 3.2 MM cu 2.00 mm pereti !

SkArY, serios acum... citeste ce ai scris... Ca sa iti fie mai usor, "electrovalvula", "lam" si "mam dus" sunt suficiente. Altminteri mi-ar placea sa te ajut dar nu am cu ce. Edited by MCO
  • Like 3

Salut am un BMW e46 320D Touring de 136 caii Problemele mele care sunt in momentul in care ma urc pe autostrada si ii dau pe a 5-a iar cu acceleratia in podea acul de consum instant nu sare de 15 % (viteza maxima este de 190) iar undeva la 2.200 de RPM am un lag din gauza electrovalvolei care am depistat de curand ca e dusa(eroare iesita la diagnoza) Poate sa fie din cauza electrovalvolei ?Tin sa mentionez masina nu se accelereaza cum trebuie si are si furtunele de vaccum de 3.2 MM cu 2.00 mm pereti !

ti-ai cam dat singur raspunsul...

ti-ai cam dat singur raspunsul...

Am inteles o sa o schimb astazi daca reusesc daca nu maine ( Imi pare rau pentru limbaju MCO dar nu toata lumea foloseste corectorul de la telefon pe Romana eu il am pe alta limba datorita faptului ca nu stau in romania si se mai intampla sa mai poceasca anumite cuvinte)

Edited by SkArY

Ce-mi place asta cu "scriu de pe telefon". De parca telefonul are scrie in locul tau cuvinte sau iti taie el cratime :)

ON: Daca stii ca electrovalva de la turbo e defecta, du-te si schimba-o. Daca masina ar merge bine si fara ea nu ar mai fi pusa acolo.

• Like 3

Ce-mi place asta cu "scriu de pe telefon". De parca telefonul are scrie in locul tau cuvinte sau iti taie el cratime :)

ON: Daca stii ca electrovalva de la turbo e defecta, du-te si schimba-o. Daca masina ar merge bine si fara ea nu ar mai fi pusa acolo.

Fiecare e liber sa creada ce vrea ;) Si nu toate correctoarele de la tastatura fac la fel :D

Astazi ma duc sa o cumpar !

Tine-ne la curent, iar daca tot mesteresti pe acolo verifica furtunasele de vacuum sa fie in stare buna. :thumbsup:

Tocmai ce am ajuns de la un baiat care dezmembreaza BMW si pe acolo am gasit o electrovalvola am montato(dar din cate am vazut la cativa metri prin parcare masina trage cum trebuie si deschide cum trebuie)Acum intrebarea mea este Electrovalvolele fie cea de EGR Fie cea pentru turbo au acelasi randament de functionare !Vacuum-ul l-am verificat si este bun !

Edited by SkArY

Masina si-a revenit are raspuns la acceleratie merge bine.Dar la 2200 de ture masina isi da in nas dar foarte putin suspectez furtunele de 3.2 mm sau debitometrul ceva ideii ?(Am si consumul oleca cam mare la un mers combinat intre autostrada si oras consum de 8-9 litri la 100% parerea mea este ca este cam mare :D) Edited by SkArY

Dc? Am uitat sa scriu cand am facut diagnoza electrovalvola avea filtrul infundat lam curatat ..dar nu mam mai dus la diagnoza..

Ai putea spune despre ce filtru al electrovalvei e vorba? Stiu ca electrovalvele au niste site dar vreau sa fiu sigur ca e vorba despre ceea ce stiu eu.

:offtopic:

@Kenbobo, cat de surprins ai fi daca ti-as spune ca si eu pe telefonul meu cu tastatura in engleza m-am chinuit MULT sa elimin orice fel de auto-corectare pentru simplu motiv ca ma deranjeaza in ce incerc sa scriu..

Cratimile nu le stiu alte tastaturi dar cuvintele cu siguranta pot sa se "auto-scrie" daca nu esti atent.

Acum e ok; am un xperia z1.. ce m-a enervat la inceput.. :hyper:

Edited by bimmer90f30

Ai putea spune despre ce filtru al electrovalvei e vorba? Stiu ca electrovalvele au niste site dar vreau sa fiu sigur ca e vorba despre ceea ce stiu eu.

"Filtru" sau Sita nu lasa sa intre mizerie pe instalatie ...Este acelasi lucru despre ce te gandesti tu doar ca electrovalvola mea era o problema inauntru ei.