Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Vand e34 528i touring 6 trepte

Recommended Posts

Desi sansele sunt infime, incerc sa marit masinuta.

A fost la baza un 520IA din 94, care acum a ajuns sa aiba motor de 2,8 M52, cutie manuala in 6 trepte, blocant 3,25,ambreiaj si volnta 330i de 240mm, Bi-xenon, suspensie reglabila pe inaltime, bari stabilizatoare M5, Strut bar Wiechers, Instalatie GPL landi Renzo secventiala, Evacuare 540i, faruri hella smoked si semnale smoked, stropitoare parbriz cortina, scaune sport, Volan M5 cu comenzi, comenzi pe volan, Schimbator iluminat mahon 6 trepte M , instalatie spalat faruri, roof rack original BMW, trapa dubla etc. Se vide cu jante pe 16 la banii astia, sau cu jante pe 18" M5 Concept (400 euro). Are toata articulatia fata noua, motorul este montat de 7000 de km (cand i-am schimbat tot:role,garnituri,bujii,fise,curele etc).

Defecte:

-trebuie schimbata caseta de directie (este 100 lei)

-scimbate bucsile punte spate (le am, dar nu am avut timp de ele)

-are cateva elemente care trebuiesc revopsite

-usile fata necesita schimbare (au opritoarele rupte~ 150 lei o usa)

Topicul de prezentare poate fi gasit aici.

Masina are taxa platita si nerecuperata, sunt al doilea propietar in RO, intrata in tara in 2010. Fiscal la zi, seria motor nu este trecuta in carte. Mai multe detalii pot oferii la telefon.

Sunt multe alte modificari pe care probabil le-am omis.

Pret: 2850 euro

Tel: 0755.032.363

concepteeee.jpg

concepteeeee1.jpg

concept1.jpg

10867039_826206564069309_320436970_n.jpg

Edited by alex_maniacu_91
  • Like 4

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.