Jump to content

Bmw 320i Cabrio 2007/2008

Bucata!

Recommended Posts

Buna ziua! Tocmai ce mi-am achizitionat un BMW 320i Cabrio 11.2007 inmatriculat prima oara 2008, pachet M. Masina e cumparata din germania,service facut,schimbat toate cele uzuale(frane,discuri,ulei,filtre). Am deschis acest topic, cu gandul sa aflu niste pareri despre aceasta masina, avand in vedere ca e pe benzina si e si cabrio.

1.Am inteles ca aceste benzinare de 2000cmc nu sunt asa extraordinare, fata de 2.0 diesel. DE CE? Am facut o prostie ca mi-am luat pe benzina?

2.Am mai auzit si ca majoritate modelelor seria 3 Cabrio dupa 2007(indiferent ca e diesel sau benzina) au probleme la un moment dat cu decapotarea. Nu stiu exact cum sa spun,eu va spun asa cum stiu eu :)) Ca ar fi vorba de uleiul din motorasul ala care ridica si coboara.

Multumesc anticipat, si astept niste pareri. O zi Buna!

post-72870-0-28912500-1433604561_thumb.jpg

post-72870-0-14970600-1433604567_thumb.jpg

post-72870-0-62702100-1433604575_thumb.jpg

post-72870-0-12407400-1433604593_thumb.jpg

Edited by Bucata!

Masina ok dar cu motorul mai bine diesel,am avut si eu una anul trecut full M paket cu acelasi motor si am fost dezamagit de motor,consum de ulei si masina avea 77.000km reali,consum maricel de carburant,motorul este cam lesinat intr-o depasire ai nevoie de ceva avint si ca orice motor in 4 cilindrii este mai problematic dupa anumiti km.
  • Downvote 2

Masina ok dar cu motorul mai bine diesel,am avut si eu una anul trecut full M paket cu acelasi motor si am fost dezamagit de motor,consum de ulei si masina avea 77.000km reali,consum maricel de carburant,motorul este cam lesinat intr-o depasire ai nevoie de ceva avint si ca orice motor in 4 cilindrii este mai problematic dupa anumiti km.

Intradevar consumul e maricel. Si cu depasirea e adevarat. La ce te referi ca e mai problematic dupa anumiti km. EU am luat-o la 160.000

e maricel ... cabrio este cu 300kg mai grea decat coupeul

wow.. nu ma gandeam ca e asa de mare diferenta..

incerc sa imi inchipui cum ar fi sa merg cu masina mea si in permanenta 300kg in plus..

atunci e bine 12-13 eu scot cam 10-11.

12-13 in oras e un consum decent !

Nu mi se pare deloc decent la o masina care nu are cuplu-performanta daca era o masina care aveai o senzatie sau un cuplu bun nu era mult dar comparind cu un diesel care nu cred ca sare de 9-10 in oras si trage destul de bine+cuplu.

Cu toate ca este un motor de generatie noua 2.0 benzina tip N43,eu asa am avut cred ca si colegul la fel nu s-a facut un progres semnificativ fata de e46 valvetronic care au aceleasi probleme si nu sint fiabile in timp,singurele motoare de la bmw in 4 cil benzina sint cele de pisica si e46 M43 de pe nfl care sint fiabile si mult mai simple.

• Like 1

2.0i 150-170cp pare ok pe o berlina pana in 1400kg, pe ceva mai greu incepe sa consume mult si ofera performante slabe, conform specificatiilor varianta automata sta prost pe 0-100, diferenta intre 320d automat si 320i automat e de 1,3 secunde, 8,4 si 9,7 pentru benzinar, per total tinand cont si de problemele mentionate de colegul de mai sus pe care le confirm, parca nu prea se merita un e93 2.0i, sper ca pretul macar a fost in conformitate cu neperformanta masinii cumparate. Edited by yellow

Pretul a fost destul de maricel zic eu! La urma urmei orice masina are minusurile si plusurile ei, stii cum e. Am fost cu ea in service in Germania si au zis ca totul e ok. Eu am luat o pt Germania nu pt Romania. Ms mult la toti cei ce au binevoit sa-si spuna o parere! Edited by Bucata!

• 3 years later...

Buna ziua! Tocmai ce mi-am achizitionat un BMW 320i Cabrio 11.2007 inmatriculat prima oara 2008, pachet M. Masina e cumparata din germania,service facut,schimbat toate cele uzuale(frane,discuri,ulei,filtre). Am deschis acest topic, cu gandul sa aflu niste pareri despre aceasta masina, avand in vedere ca e pe benzina si e si cabrio.

1.Am inteles ca aceste benzinare de 2000cmc nu sunt asa extraordinare, fata de 2.0 diesel. DE CE? Am facut o prostie ca mi-am luat pe benzina?

2.Am mai auzit si ca majoritate modelelor seria 3 Cabrio dupa 2007(indiferent ca e diesel sau benzina) au probleme la un moment dat cu decapotarea. Nu stiu exact cum sa spun,eu va spun asa cum stiu eu :)) Ca ar fi vorba de uleiul din motorasul ala care ridica si coboara.

Multumesc anticipat, si astept niste pareri. O zi Buna!

Salut! avand in vedere ca au trecut cativa ani de cand ai achizitionat masina, poti sa imi spui te rog care sunt problemele acestui model? eu intentionez sa imi cumpar o masina asemanatoare. Ma intereseaza consumul, care sunt punctele slabe ale modelului, daca ai avut probleme la sistemul de decapotare, cat de fiabil este motorul (te rog sa imi spui si ce serie are motorul).

Multumesc!

2.0 Benzina are destule dezavantaje pe caroseria asta, consum mai mare putere ioc, cuplu mic, eu am avut 3.0 de 218 cai si nu era prea mare senzatie

2.0 diesel se aude nasol dar macar iti da senzatia ca te misti cu el si are un consum bun

Pentru o asemenea masina se potriveste cel mai bine motor cu 6 cilindri

Mecanismul de decapotare e foarte fiabil, l-au preluat si pe seria 4 cabrio e 90% acelasi sistem. Trebuie gresat macar o data pe an si in afara de mici zgomote pe drumuri mai proaste, nu are probleme