Jump to content

probleme si cu sonorizarea

Recommended Posts

si inca ceva...(nici nu am intrat bine in club si am si inceput sa-mi fac de ras masina, dar pentru asta ne-am inscris aici, nu, sa ne ajutam unii pe altii, macar cu sfaturi)...are cineva navigatie si/sau comenzi pe volan? De cateva zile se aude muzica ingrozitor, mai ales cand o dau incet, are un huruit de parca ar bruia cineva radioul, mai exact seamana cu un foshnet de punga mult mai puternic. Eu banuiesc ca este ori potentiometrul, ori vreun scurt pe undeva

Ce parere aveti?

da

23185[/snapback]

Din fader si din balans incearca sa vezi fiecare boxa in parte cum se aude.Fader spate si balans stanga ar trebui sa dea sunet doar la boxa stanga-spate.Incearca cu fiecare boxa in parte,poate una din ele sa fie cauza.

nu a intalnit chiar nimeni problema asta?

23204[/snapback]

Ai statie de amplificare la boxe?Uita-te in portbagaj in partea stanga.Oricum e ciudata problema.Mai ales ca si pe cd ai aceasi problema.Ma gandeam ca poate e de la antena radio,dar daca face si pe cd atunci nu poate fii.Ai carkit?Carkit-ul are o boxa mica deobicei,poate fi si aia.

tu zici ca ar putea fi boxa car kit-ului, dar ce legatura are aia cu reglajul volumului si cu fosnetul si bruiajul pe care nu-l mai pot suporta.

wlf, daca tot te pricepi la bmw-uri, ce ai zice daca ai arunca o privire sau o ureche la ea? imi poti da nr tau de telef.?

tu zici ca ar putea fi boxa car kit-ului, dar ce legatura are aia cu reglajul volumului si cu fosnetul si bruiajul pe care nu-l mai pot suporta.

wlf, daca tot te pricepi la bmw-uri, ce ai zice daca ai arunca o privire sau o ureche la ea? imi poti da nr tau de telef.?

23329[/snapback]

Pai daca ai carkit,atunci asta e legat la cass,in momentul in care te suna cineva,ii da comanda sa micsoreze volumul.

Sunt la Cluj,deci nu prea am cum sa ma uit la masina ta,decat daca esti si tu in Cluj.

Prietenul meu nu are bara orginala.Este identica doar cu orginalul.Se face din fibra,se monteaza sistemul de prindere,plasa si proiectoarele.Parerea mea este ca iese identica cu originalul,nimeni nu va stii diferenta.Dan98 poate confirma pentru ca a vazut-o si el.