Jump to content

e60 ajutor

bmwantony

Recommended Posts

Salutare,

Ma intereseaza sa cumpar un bmw E 60, 3 litri benzina an 2004, sedan ... proprietarul imi spune ca la 3-4 mii de km aproape un 1l de ulei mananca ... masina are 300 km ... a fost adusa in tara la 40 mii km si de atunci toate servisurile au fost facute la bavaria timisoara ...

ce spuneti ? eu sunt putin in dubii ... e normal ? nu am avut bmw niciodata si nici un motor de acest gen.

Multumesc mult

Edited by bmwantony

posibil valva pcv, sau poate se scuge uleiul pe la garnituri, segmentii, sunt mai multe cauze...

le: masina e scumpa in configuratia asta.

Edited by r0n1n
  • Like 1

Cutia SMG se zvoneste ca ar fi cam stricacioasa si nu prea avem experti in reparat asa ceva.

Impozitul la motorul ala e vreo 22mil/an.

Consumul va fi undeva la 10 in afara 18 in oras.

Si km o trag mult in jos 300k km la un benzinar nu sunt putini de loc

La 8k poti sa gasesti un 525d in stare ok.

Edited by r0n1n
  • Like 1
  • Downvote 1

Din punctul meu de vedere masina arata destul de ok..nu stiu live,dar din poze e ok. Trebuie investigata bine din toate aspectele,punand accest pe problema cu consumul de ulei,sa stabilesti cat de cat cauza pierderii acestuia. Bafta !

http://olx.ro/oferta/bmw-525d-m-packet-ID42PSu.html#9f70309814

si cu aceasta persoana am vorbit ... la telefon ... ambele masini sunt din orasul meu...

eu locuiesc in germania .. si luna viitoare ma intorc in tara ... doar 5 zile am ...

trebuie sa specific ca mai mult de 12 km anual nu o sa fac ...

mai este un avantaj la motorina .. o pot lua mai ieftin ... 0,95 centi/ litru ... dar sunt in mare dubii ca nu fac km ...

• Like 1
  • Downvote 1

E sumpa cea benzina mai ales la ce km are, 525 e mai ok si are optiuni decente. As alege 525d si asta nu ca am eu unul dar dintre cele 2 pare mai ok. Depinde ce gasesti si la fata locului poate papa mai mult ulei benzinara si daca refaci motorul te-ai distrat de cateva miutze bune in germania 😅 sti ca vanzatorii mai umfla la ele

Daca eu iti zic sa iei benzinarul asa o sa faci ? Urmeaza-ti instinctul si nu in ultimul rand finantele si ia-o care iti place ;)

Probabil o sa faca ca la vrei sa fii milionar cand ai optiunea intreaba publicul.

Care masina are cele mai multe voturi pe aia o ia.

Cred ca este normal sa ceara pareri daca nu se simte destul de cunoscator in e60 sau bmw-uri, e vorba de ceva bani si nimeni nu cred ca i-ar da aiurea pe un cazan.

Ps: ca sfat cand te duci sa vezi masina sa mai fie cineva cu tine ceva mai experimentat daca se poate, mereu cineva care vede situatia out side the box e bine sa fie cu tine ca tu poti sa fi entiziasmat si sa iti ia ochii.

Eu zic in primul rand sa nu iti iei 530-ul ala pe benzina. E foarte mult sa consume 1l de ulei la cateva mii de kilometrii.

Daca vrei neaparat benzina cumpara alta masina, dar parerea mea e ca un 525d e mult mai bun. In primul rand impozitul nu este nici jumatate si consumul este mult mai ok.

Inca o intrebare offtopic oarecum: Daca stai in Germania acum de ce nu iti iei masina de acolo? :| Vii in Romania sa iei toate ciurucurile....

eu cum am 24 de ani si de 3 ani carnetul ...un 525 d sau un 530 i m-ar chinui impozitul si asigurarea de aici ... nu sunt de neglijat ... si am decis ca sa imi cumpar din ro si sa o las asa...

( 1500-2000 euro anul )

Am batut palma cu cel 525d ... la 8300... acum mai dureaza doar sa trimit banii si un mecanic la ea :-p ...

Edited by bmwantony

Asta cu uleiul e o tampenie deja..multora le-a intrat in cap si nu stiu de ce ca bmw-urile papa ulei mai ceva ca kfc-urile si mc'donalds-urile din lume..hai ma dao-n masa...care papa au probleme si punct.ori au fost pe maini "bune" ori le e vremea schimbarii unor piese/consumabile care sunt uzate din cauza km multi parcursi/neexploatarii corespunzatoare !