Jump to content

sticla pentru oglinda E39 an 2002

EDI

Recommended Posts

Ma poate ajuta cineva cu o informatie legata de unde pot sa-mi cumapr sticla de la oglinda din dreapta. Doar sticla nu oglinda intreaga. Mi-au furat sticla de la oglinda cu toate ca am inscriptionat pe ea numarul de imatruculare al masinii.

Multumesc.

Daca nu vrei sa apelezi la ciorditori totusi... da-i un PM lui blue6 pe forum si te trimite el la un magazin care importa sticle doar.

224987[/snapback]

Cred ca varianta asta e cea mai corecta din toate punctele de vedere. Inca odata meci frumos a sa dau un PM peroanei indicate de tine.

Intreaba la benzinaria de langa Mall-ul din Vitan (Shell, Agip, nu mai stiu ce dreaq e) si te trimite ala la "sursa" :blink:

224981[/snapback]

Luate chiar de pe masina ta :) sau de pe a lui Kane, sau de pe a mea, etc. Tipul asta de informatii face afacerea asta atat de profitabila.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.