Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Jante 18 e60

w1tch3r

Recommended Posts

Salutare,revin din nou cu o mica problema...

Azi am cumparat 4 jante Schnitzer de R18 cu cauciucuri de 265x35 doua bucati,si doua bucati 245x40 ...toate bune si frumoase...pana am mers la un service sa le monteze...si mi-au spus ca nu se pot monta ca sunt prea late si ca freaca undeva in interior... ce ar fi de facut sa le pot monta si sa fie si sigure? Sau ce alte optiuni am? Eventual alte dimensiuni de anvelope? Nu as da jantele ca sunt noi...imi plac...si au costat cam mult sa le si vand pe net la jumatate de pret.

Am uitat sa specific ca sunt J 8.5

Edited by w1tch3r

Et 20,le-am pus eu ieri acasa,fara distantiere...si se pare ca nu freaca nicaeri..am facut vreo 10 km ...am incercat la viraje maxime...nu am vazut urme de frecare pe anvelopa..si nici nu a fost calda,banuiesc ca dupa 10 km daca ar freca se incalzea anvelopa.

Poate baietii au incercat sa le puna cele mai late pe fata...

• 10 months later...
135 style recomand eu ..normal ca le am si pe masina,sunt "M-paket" sa spunem asa,e un model frumos ,daca ziceai pe 19 iti spuneam 128 style sau 166 style ,dar pe 18, 135 style mi se par foarte frumoase! (8j et20) si pe spate mai merg scoase 20-30 cm cu flanse, cu flanse de 20 cm pe spate ar fi exact ca pe fata deoarece asa normal cele de pe spate sunt mai bagate decat pe fata.

• 2 weeks later...

Eu am Style 166 OE

8,5j et 12 fata cu 245/35/19

9.5j et 28 spate cu 285/30/19

La fel,nu freacĂŁ nicaieri

Eu am arcuri H&R pe amortizoare m-sport cu drop -50/-40

Apropo ai Style 128? Cum sunt replicile astea 9j/10j,ca vreau un prieten sa isi ia si e cam nedumerit de calitatea lor

Edited by Dragos_m_Mf15

Apropo ai Style 128? Cum sunt replicile astea 9j/10j,ca vreau un prieten sa isi ia si e cam nedumerit de calitatea lor

Eu sunt foarte multumit de ele, arata mai bine ca originalele pentru ca sunt mai late si mai concave. Pana acum nu am avut nici o problema cu ele, nu trepideaza la nici o viteza, dar sunt atent la gropi, oricum am m-ai luat cateva, ca nu ai cum sa scapi de toate, dar nici una foarte serioasa.

Si sunt destul de usoare, o janta de pe spate 10J x 19" ET 15 are 12,70 Kg. fata de una originala 9,5J x 19" ET 32 care are 13,27 Kg.

Probabil nu sunt la fel de rezistente ca si originalele, dar sper sa reziste.

Le-am luat la licitatie de pe ebay.de, au fost la pachet jante noi + anvelope noi la 665 de euro cu tot cu transport. Cauciucurile le-am vandut cu 2100 de lei pentru ca erau cu balon mai mare, de seria 7. Deci numai jantele m-au costat cam 170 de euro. :)

Si eu zic style 124 daca nu ai pachet M. Eu am avut style 135 desi nu aveam pachet M. Am fost foarte multumit de ele, conditia este sa fie originale. Sunt jante rezistente si usoare. Style 124 sunt in 2 marimi, style 135 (cele originale) sunt toate 4 aceeasi dimensiune.

Originale in stare buna fara 1000 euro nu gasesti,goale fara anvelope.Noi originale is peste 2000 euro

Astea erau replici noi fara anvelope la 800 de euro.

Mai ieftine nu am gasit nicaieri nici Second,altele nu am mai gasit

Astea le-am gasit cele mai ieftine acum:

https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/bmw-styling-128-/460390839-223-8620