Jump to content

Instalatie electrica a luat foc e90

MariusCioc

Recommended Posts

salutare, la cateva ore dupa cumpararea unui 320d,2006, la 120km la ora a iesit fum in masina si cand ridic capota flacara , in partea dreapta a masini cum privesti din fata masinii, am avut un instinctor dar nu a fost de ajuns pana sa opreasca cineva sa imi ofere un altul a ars cca 10 min ,nu stiu acu ce ar mai fi de facut oare e nevoie de alt motor sau de toata instalatia cert e ca a ars tot plasticul si instalatieaelectrica... Astept sugestii ,masina automata , inca mai caut mecanici doar ca e weekend ! Edited by MariusCioc
  • Like 2
  • Downvote 2

Da, o a doua problema ar fi ca nu sunt in ro sunt in UK , masina am luato de la un turc cu familie cu tot, am vb cu el a zis ca nu are nici o vina, nu stie cauza sau ceva, eu din ce am mai citit ma gandesc ca masina fiind automata condusa numai in lrash, eu am iesit pe autostrada si masina a avut nevoie de procesul de regenerare iar eu nu am lasato sa si-l faca si a mers cu ea asa, nestiind , nu am mai avut pana acu bmw , nu am fost asa documentat, si ma gandesc ca problema a putut veni si de la topirea galeriei de admisie , si de acolo s-au aprins si cablurile,ce parere aveti,ce ar fi de facut ca intr-o tara ca asta iti e si frica, sper sa gasesc un mecanic bun.., nu stiu unde sa pun poze , sa ma ajute cineva si am sa atasez poze!

Asa este nu prea m de ales s-a facut inre doua persoane fizice , si din calculele mele facute acum eu zic ca ar fi ceva legat de dpf, nu stiu sigur nu vreu sa vb aiurea dar asa cred, in jumatate de ora am sa pun poze, sunt pe telefon si deasta nu imi da acelasi meniu e acest site, am sa intru la latop si am sa atasez; acu trebuie sa aduc masina de acolo, este trasa pe autostrada intr-o parcare ,masina e pe "P" nu am cum sa o scot sunt blocate rotile spate, am nevoie de o masina care sa o ridice de spate si botul masinii sa ramana pe autostrada si sa o aduca asa acasa! Am vb cu un mecanic sa vina sa se uite la ea, ar fi nevoie de cateva lucruri de schimbat, cabluri, galerie admisie, etc... Revin cu poze!

@Boaska, dar tu nu citesti frate nimic???

ce dealer, ce restituiri... e vanzare intre 2 persoane fizice, iar cumparatorul a iesit pe autostrada si nu afacut regenerarea dpf-ului

La 5 dimineata de pe tel.... oricum este acelasi lucru in vest.... la poliție si banii inapoi

Si din P iese daca apesi pe butonul de deblocare de pe maneta sau unde este el

Deci e un paragraf undeva cu 24 ore... sa ĂŽntrebe un avocat

Mare prostie ai facut, trebuia sa iti faci asigurarea pe loc pe internet sau la telefon. Chompresiva sau macar 3rd party fire and theft si te durea la banana acum. Zgarcenia sau nu te-ai informat inainte sa cumperi masina, daca te oprea politia iti lua masina + amenda + asigurare dubla + taxa din parcul auto . Nu pot sa imi dau seama ce aveti in cap.

On topic: platforma sinla mecanic sa vezi cat de grav este, oricum pare destul de scump mai ales ca aici te rupe manopera si nu e ceva care se repara rapid

• Like 3