Jump to content

Navigatie

modeleromy

Recommended Posts

Eu folosesc sistemul de navigatie,si cum am todeauna masini noi sunt din fabrica si pentru cine cumpara un BMW nou indic un sistem de navigatie de fabric fiindca are locurile si firele lui si evident cu DVD caci cu un disc ai toata Europa caci la vechile cu CD tot trebuie sa schimbi.

am impresia ca deja e dotare standard

1193[/snapback]

Nu va fi in curand la BMW, din pacate... Mai mult, seria 3 nu va avea nici iDrive daca nu se comanda navigatia... :blink:

Ah, si sa nu uit... Navigatia la BMW e printre cele mai scumpe si din cunostinta mea nu e cea mai buna... Folosesc harti NavTeq ceea ce e un lucru bun, dar sistemul de la VDO Dayton e imputit in opinia mea, chiar daca e cu DVD.

O harta digitala a Ro nu exista inca in vest,se pare ca se lucreaza la ea si va aparea curand am numai cu drumurile principale.Nu stiu daca navigatia de al BMW e asa de rea in primul rand nu am avut sa testez multe si ma mira ca in Ro se testeaza mai mult.

Nu am idee pentru ca nu m-a atras in mod special oferta datorita pretului. Stii ca la Cora a fost (nu stiu daca mai exista) promotia aia Hi-Tech, unde printre altele era prezentat si PDA-ul de care ziceam, cu suport GPS si harti de Romania. Cutia mea postala este umflata zilnic de promotii de la tot felul de magazine si in vremea respectiva (acum o luna aproximativ) catalogul lor avea oferta cu PDA-ul si arata si exemple de imagini cu drumuri atat in afara orasului cat si din interiorul orasului, si explica diferiti termini din domeniu.

Oricum, ideea e ca sigur exista, chiar si sunt ceva persoane care folosesc.

Sper sa ajung zilele astea pe acolo si trec pe la raionul ala de electronice si in caz ca mai e ceva de vanzare, o sa le cer niste pliante si mai multe informatii.

Vad ca PDA-ul nu e trecut in oferta de pe site de la ei, ori nu a fost inclus in catalogul ala online, ori nu il mai iau de vanzare. Totusi e imposibil sa fi fost de vanzare doar in Cora, deci ar trebui sa fie de gasit si in alte magazine.

• 5 years later...
Vedeti ca este pe internet varianta 2010 detaliata free. Depinde ce model de masina. Din cate imi amintesc este compatibil cu E60 Âşi E61, dar nu sunt sigur. Varianta din 2009 nu era detaliata ci numai strazile principale, varianta 2010 este super detaliata la nivelul orasului si a imprejurimilor DC-uri, DJ-uri, DN-uri. Are 4,5 GB si merge pe CD. Mai este o varianta de 6GB arhivata.

Vedeti ca este pe internet varianta 2010 detaliata free. Depinde ce model de masina. Din cate imi amintesc este compatibil cu E60 şi E61, dar nu sunt sigur. Varianta din 2009 nu era detaliata ci numai strazile principale, varianta 2010 este super detaliata la nivelul orasului si a imprejurimilor DC-uri, DJ-uri, DN-uri. Are 4,5 GB si merge pe CD. Mai este o varianta de 6GB arhivata.

"5 ani..." :)

Edited by Crysssz