Jump to content

Recommended Posts

Am cautat pe acest forum un topic unde sa se scrie despre asta si nu am gasit. Era ceva despre reclamatii vanzatori autorizati..

Insa neaparat doresc sa impartasesc experienta mea cu 2 firme de dezmembrari din Focsani.

Abia am cumparat masina, si stiam ca are o problema. Incep si caut piesa de care am nevoie si o gasesc in 2 locuri.

Dezmembrari Santimbru, Alba si in Focsani, Fisita, Garoafa.

Sun la Alba, d-l de acolo imi spune ca a testat piesa si nu functioneaza, prin urmare nu o mai vinde. Comportament 100% corect.

Sun la Focsani, mi se spune ca au 2 piese si sa vin sa vad ce serie am nevoie. Ii rog sa sune si un mecanic care sa si inlocuiasca piesa in aceeasi zi, iar daca pieasa nu e buna, sa o pot returna in aceeasi zi.

Zis si facut, ma deplasez la Focsani. Cumpar piesa si merg la mecanic. Acesta nu imi schimba piesa, intrucat se pare ca de fapt nu era acela defectul. Rezolva problema fara sa schimbe piesa cumparata de la dezmembrari.

Si acum urmeaza cosmarul-science fiction..

Sun pe cel care mi-a vandut piesa si il informez ca nu a fost nevoie de piesa lui. Face o criza de nervi.. Insa asta nu a fost decat inceputul. In scurt timp il suna pe mecanicul care se ocupa de masina mea si ii spune acestuia ca pe el nu il intereseaza, sa faca ce stie dar sa schimbe piesa pe care am cumparat-o de la el...Eram langa mecanic cand a raspuns la telefon asa ca am auzit tot..

Exprimarea m-a lasat masca..

"Pune-i ba piesa la fraier sa imi iau si eu banii..."

Mecanicul refuza, si din motivul evident ca eram langa el si auzisem totul..

Termin cu masina si il sun pe "patron" sa imi dea banii inapoi. Ma plimba vreo 2 ore si cand ma intalnesc in sfarsit cu el si ii cer banii, imi raspunde ca el nu e vreo firma de caritate.

Imi cere cu un tupeu nesimtit sa ii desfac masina, sa vada el ce s-a lucrat la masina.. Refuz, iar urmatorul lucru este ca aproape a sarit la bataie..

Il amenint cu politia si Garda Financiara si imi arunca banii in scarba..

Precizez ca piesa era insemnata de jur imprejur si nu am folosit-o deloc. Pur si simplu nu a fost nevoie.

Ma intreb ce ar fi fost daca o montam pe masina si nu functiona?? Daca in conditiile in care nici macar nu am atins piesa era cat pe ce sa iau bataie??

Acest tip de comportament vroiam sa il fac cunoscut. Baietii aia din Focsani, au depozitul la Fisita langa Focsani, cica sunt specializati pe BMW.. Aveti mare grija. Presupun ca in nici un caz nu arunca piesele care se dovedesc a fi rele.. Ci se folosesc de forta si intimidare ca sa iti vanda piese despre care stiu ca sunt defecte..

Au uitat insa ca si noi, cumparatorii avem niste drepturi. Iar faptul ca a vrut cu tot dinadinsul sa imi bage piesa pe gat m-a scarbit.

A-ti trata clientii ca pe niste hoti sau fraieri cred eu ca e foarte grav. Nu asa se fac afacerile. Credeam ca suntem in secolul 21..

Un comportament aproape similar la dezmembrari Garoafa, langa Focsani. Mi-au dat banii pe piesa cu greu, desi am revenit dupa 1 ora cu ea inapoi..

Inca odata precizez ca piesele erau insemnate de catre firmele de dezmembrari, inclusiv suruburile,samd..

Nush daca am facut bine ca am deschis acest topic, adminul poate sa il mute unde doreste sau sa il stearga, dar cred ca un topic despre firmele de dezmembrari argumente pro si contra ar fi benefic pentru membrii acestui forum.

Si apropo, ma bucur ca am intrat in clubul BMW!

Am vazut pe forum ca sunt reclamati cumparatorii care nu isi ridica coletele, dar nu am gasit scris pe undeva despre tzepele luate de cumparatori de la firmele de dezmembrari..

Si cred ca ar fi util ca membri sa scrie despre firmele care sunt de incredere..si cele care dau tzepe.

Eu nu ma refer aici la piese de caroserie, nu tre sa fii un geniu sa vezi ca e buna sau nu piesa. E vorba despre piese care trebuie montate pe masina ca sa stii sigur ca functioneaza.

O zi buna sa aveti! Sper sa va fie de folos!

• Like 1