Jump to content

320d(2003) vs. 320ci(2001)

Vlad_E30_E46

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

desi acuma am golf 1.4 16v, si mi se pare super freaky.....  :)

227715[/snapback]

BUCURA-TE de cei 75 de cai si lasa-ne cu parerile...

decat 1.4 16v de 75 de cai puturosi mai bine 320d

de 150de caluti nervosi care te duc 230km/h si consumul

este fix la fel ca la 1.4 16v de care are si soacra-mea..

nici cu loganu nu ai sanse sa te dai :blink:

In materie de diesel Mercedes e peste BMW. Nu atat ca performante cat ca fiabilitate.

227756[/snapback]

motorul de 2.2d de la mercedes caroserie211 are cei

150de cai ca si 2.0d de la bmw e46

deci cu ce e mai bun iar ca sistem de functionare

e identic aceeasi turbina cu aceleasi valve proaste

care se strica...

nici cu loganu nu ai sanse sa te dai  :blink:

227928[/snapback]

decat fumigena mai bine 1.4!!!

nu iti este rusine cand il calci si ne umplii de "respect"

mor cand vad motoare de 2000 diesel alergate vai de mama lor........

e si dieselul bun dar cum a zis mai sus....de la 6 cilindrii in sus unde sunt ceva mai rafinate.

daca vrei viteza ia benzinar.....aaaa am uitat ...consuma mult :)

nici cu loganu nu ai sanse sa te dai  :blink:

227928[/snapback]

tu esti ala cu manelele tare-n cartier, daca-mi amintesc bine.... nu stiu ce-ti trebuie tie 230km/h, la viteza aia nu te mai aude nici dracu ce muzica asculti.... daca acuma am golf 4, asta nu inseamna ca e prima mea masina (sau singura). si soacra-ta, n-a gresit cand si-a luat golf 4 1.4 16v, in schimb a dat-o rau in bara cand te-a luat de ginere.... dar saraca poate n-a avut de ales.... la revedere

tu esti ala cu manelele tare-n cartier, daca-mi amintesc bine....  nu stiu ce-ti trebuie tie 230km/h, la viteza aia nu te mai aude nici dracu ce muzica asculti....    daca acuma am golf 4, asta nu inseamna ca e prima mea masina (sau singura).  si soacra-ta, n-a gresit cand si-a luat golf 4 1.4 16v, in schimb a dat-o rau in bara cand te-a luat de ginere....  dar saraca poate n-a avut de ales....  la revedere

227974[/snapback]

:) :) :)

NO COMMENT !!!!!!!! :blink:

tu esti ala cu manelele tare-n cartier, daca-mi amintesc bine....  nu stiu ce-ti trebuie tie 230km/h, la viteza aia nu te mai aude nici dracu ce muzica asculti....    daca acuma am golf 4, asta nu inseamna ca e prima mea masina (sau singura).  si soacra-ta, n-a gresit cand si-a luat golf 4 1.4 16v, in schimb a dat-o rau in bara cand te-a luat de ginere....  dar saraca poate n-a avut de ales....  la revedere

227974[/snapback]

:blink: :) funny...si asa e ploaie afara si urat bine ca ne distram pe forum :)

fratilor din 15 posturi nu stiu daca am vazut un cuvant la obiect!!!

am mai vazut razlet cuvintele : benzina sau turbina :blink: , dar mult mai des soacra, manele........

e distractiv ce-i drept dar chiar sunt in dubiu aici cu problema, zilnic ma gandesc la ambele variante si chiar as avea nevoie de pareri , idei, experiente!!!

merci mult!

p.s: am putea sa facem o sectiune de ironii, arogante, mistouri, si contradictii puerile!!!

imi cer scuze, incercarea mea nu a fost aceea de a-ti strica topicul. eu mi-am expus parerea, si sunt sigur ca tu mi-ai inteles punctul de vedere. alegerea ramane in continuare a ta. in schimb nu pot ramane rece la ironiile unuia, care crede ca daca detine un bmw, e mult superior celorlalti. intr-adevar, superioritatea si inteligenta sunt perfect vizibile in topicurile create de el: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=15597

am inteles punctul tau de vederesi-ti multumesc, nu se pune pb de asta, dar eu chiar am nevoie de cat mai multe opinii din care sa-mi iau in continuare ce-mi trebuie, de fapt mai mult de posturi ale posesorilor sau celor care au prieteni cu masinile astea si stiu consumuri, intretinere si altele!

p.s.:difuzoarele mele nu au scos manea vreodata , dar asta nu inseamna ca sunt impotriva celor care asculta manele in masina lor, desi uneori am tendinta sa-i etichetez..........dar fie care cu gusturile lui! acum daca omul merge cu o blonda in dreapta si mie-mi plac brunetele ce inseamna asta? :blink:

nu e vb ca asculta manele, era vb de cum punea pb in topicul acela. adica "sunt cool daca merg cu muzica tare, e ok sa fiu fitzos?" probleme cu adevarat existentiale. in fine, bmw-uri benzinare am avut eu, o gramada, diesel au avut prieteni de-ai mei. pot spune ca probleme ai mai putin cu benzinarul, iar daca nu faci multi km pe an, atunci chiar nu ai de ce sa-ti iei diesel. la prima vedere, iesi mai ieftin cu diesel-ul, dar per ansamblu, daca=ti pica turbo (vezi @dan98), ti-a cam stricat socoteala pe vreo 2 ani.... :blink:

eu inteleg astea, dar am multi prieteni ca si mine cu diesel si n-am auzit macar unul sa schimbe turbina(Doamne fereste oricum)......desi am vazut cativa pe forum cu ele distruse recent...... sincer nu stiu cum sa mai pun problema ca atunci cand iau barca, sa fiu sigur ca-i alegerea cea mai buna! le cei cu turbina cazuta nu stiu cum au mers cu masina..............

pai de ex @Dan98 are steptronic. ma gandesc ca fiind steptronic, nu e asa de coxata... :blink: nu stiu, dau cu presupusu'.....

oricum, ti-am spus, si eu o sa-mi iau diesel.... imi iau diesel, pt ca vreau steptronic, iar la 525 benzina, daca e si steptronic, se simte tare la consum.

Edited by blue6

legat de 5-ar am stat un pic in dubiu daca sa-mi iau 5-ar sau tot 3, si dupa ce am mers cu vreo 2 5-ari(525d man si auto), am ajuns la concluzia(personala, iar depinde de gusturi) ca pe oras, unde eu utilizez masina, tot mai bun e 3-ul....sau asa mi s-a parut

prestatii identice la 525d cu 320d, doar senzatia alta...........dar gusturile nu se discuta.....

mult succes la achizitie!!!

pai din cate am vazut, s-au cam scumpit si in germania. gasesti mai ieftine in tara, dar nu-mi iau de aici. vreau sa dau max 12k pe el afara. si cabrio, cred ca-mi iau 1-ul. :) cand vand unul din golf-uri. am si pus ochii pe unul. ii iau nr de zoll pe 3 luni, si nr rosii pe 1 luna, in total 4 luni, 4 luni in care se schmba taxa, sper..... :blink: