Jump to content

320d(2003) vs. 320ci(2001)

Vlad_E30_E46

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pai simplu, te duci la zullasungstelle, cu brief-ul si pasaportul/buletinul. acolo sunt birouri de intermediari, de unde iti vei lua asigurare pe cat vrei tu 2sapt/1luna/3luni. cu asig si actele de mai sus, iti iei numar, astepti pana iti vine randul, te prezinti la birou, aia iti da un bilet cu viitorul nr, te duci la casa platesti, te intorci la intermediar de-ti face tablele (ii dai biletul cu nr), te intorci la birou, iti pune tuv-ul pe nr, te duci inapoi la masina, o astepti acolo pe tipa de la birou, ea iese afara de-ti verifica serile, si daca totul e ok, iti da numerele si actele inapoi. ai inteles? :blink:

pai depinde putin de la land la land. asigurarea pe 2 saptamani, costa intre 60-95. pe o luna, eu imi iau din tm cu 90. e foarte buna, o completez in germania. tablele costa in jur de 20 de euro, iar taxa aceea de la zulasungstelle, costa in jur de 40 de euro. dar ti-am spus, totul depinde de la land la land, sunt diferente de cativa euro. daca te ajuta si handlerul, ei de obicei au reducere la asigurare si la table.

decat fumigena mai bine 1.4!!!

nu iti este rusine cand il calci si ne umplii de "respect"

mor cand vad motoare de 2000 diesel alergate vai de mama lor........

e si dieselul bun dar cum a zis mai sus....de la 6 cilindrii in sus unde sunt ceva mai rafinate.

daca vrei viteza ia benzinar.....aaaa am uitat ...consuma mult  :blink:

227970[/snapback]

aicea ai dreptate consuma mult pe langa 1.4 16v care consuma doar 6-7 in oras si doarme pe sosea..normal ca da consuma mult

tu esti ala cu manelele tare-n cartier, daca-mi amintesc bine....  nu stiu ce-ti trebuie tie 230km/h, la viteza aia nu te mai aude nici dracu ce muzica asculti....    daca acuma am golf 4, asta nu inseamna ca e prima mea masina (sau singura).  si soacra-ta, n-a gresit cand si-a luat golf 4 1.4 16v, in schimb a dat-o rau in bara cand te-a luat de ginere....  dar saraca poate n-a avut de ales....  la revedere

227974[/snapback]

tu si cu femeile ce mai mergeti cu golf de 1.4

pai de ex @Dan98 are steptronic. ma gandesc ca fiind steptronic, nu e asa de coxata... :blink:  nu stiu, dau cu presupusu'.....

oricum, ti-am spus, si eu o sa-mi iau diesel....  imi iau diesel, pt ca vreau steptronic, iar la 525 benzina, daca e si steptronic, se simte tare la consum.

228054[/snapback]

iti iei tu diesel ca sa ne imputi pe sosea.?! mai bine cu 1.4 esti mai bun asa crede-ma consuma mai mult dieselu decat 1.4 ala al tau masina perfecta cu distributia pe 2 curele si plus 4 role numai aia te costa 7 mil cand o schimbi

pai din cate am vazut, s-au cam scumpit si in germania.  gasesti mai ieftine in tara, dar nu-mi iau de aici.  vreau sa dau max 12k pe el afara.  si cabrio, cred ca-mi iau 1-ul.  :)  cand vand unul din golf-uri.  am si pus ochii pe unul.  ii iau nr de zoll pe 3 luni, si nr rosii pe 1 luna, in total 4 luni, 4 luni in care se schmba taxa, sper.....  :)

228065[/snapback]

iti vinzi cele o gramada de golfuri pt un bmw... :blink: de ce ca sa fi si tu un

fitzos care asculta house si hip-hop si are bmw...?

Nu stiam ce inseamna si pe mine ma intereseaza procedura in sine de a tine cat mai mult masina pe numere de germania, adik s-o inmatriculez cat mai tarziu ca poate pana atunci se stabileste porcaria asta de taxa!

228151[/snapback]

poti sa ti masina cat vrei tu pe nr. de Germania..cu conditia sa fie

inmatriculata pe o fundatie din Germania care sa aibe un sediu si

in Romania.. si poti sa stai o viata cu nr de Germania :blink: :)

concret acum: 320d 2004 euro4 climatronic-xenon-6trepte 140mii km sau 320ci 2001 euro4 climatronic-xenon-5trepte-piele 110mii km????

228390[/snapback]

preferi sport sau semi-sport?!

eu unul as alege 320d fara nici o remuscare...

mai bine sa umplu de "respect " pe unii cand calc pedala cum zicea un con-forumist de-aici :blink: si la 200km/h sa consume 10 la suta in a sasea decat cu golfu 1.4 16v la 160km/h si cu 15 la suta consum

iti iei tu diesel ca sa ne imputi pe sosea.?! mai bine cu 1.4 esti mai bun asa crede-ma consuma mai mult dieselu decat 1.4 ala al tau masina perfecta cu distributia pe 2 curele si plus 4 role numai aia te costa 7 mil cand o schimbi

228141[/snapback]

@POIUYT - nu ai vrea sa reformulezi un pic ?

@Vlad_E30_E46 - eu sincer nustiu ce tot ceri atatea pareri s-au facut deja 5 pagini pe topicul asta , oamenii ti-au explicat bine pe ici pe colo cu ocolisuri dar au zis cate ceva , roaga pe cineva de pe forum sa te plimbe cu un 320d si cu un 320i si asta e o sa vezi cum e...ca asa o sa postam la infinit si tot nu o sa fie bune posturile :blink:

5 pagini dintre care maxim 2 on-topic. cer pareri fiindca sunt nehotarat si ma schimb zilnic! 320d stiu cum merge iar 320i nu prea gasesc prin zona, tocmai de aceea am nevoie de pareri ale oamenilor cu experienta, posesorii de 320i sau ci!

merci mult si sper sa intelegeti problema mea, nu sa ma luati cu 5 pagini sau alte prostii! dac cer inseamna ca inca am nevoie...........

pitesti! se vede acum? oricum nu prea-s ci-uri prin zona! macar un sedan benzina si tot m-ar multumi!

228547[/snapback]

M-am dat cu un Audi A4 din 2007 2.0tdi(140cai standard) si are cip care l-a dus la 170de cai ,iar eu 320d 150de cai l-am lasat pe la 190km/h o masina jumate...yeee

am citit tot thread-ul si vorba lui Vlad, mai mult de 3 - 4 pareri la subiect nu gasesti. Si eu am cam aceeasi dilema, stau intre 320D 2004-2005, 320 CI/CD 2003-2004 sau chiar noul 320, dar tot pe motorina.

Sincer, pe mine, si cred ca si pe Vlad, argumentele de genul ca in 320D esti ca intr-un tractor, sau ca daca nu sunt 6000 RPM pe bord, ala nu e BMW, nu-si au rostul. Astea tin de gusturi, si o vorba veche zice ca gusturile nu se discuta. Ideea e de exemple concrete, de la posesori de 320D si 320I ori CI, despre consum, costuri de intretinere, probleme aparute si intr-un singur cuvant, orice tine de fiecare model in parte.

Am tot vazut mentiuni ca la masinile pe benzina, sunt mai ieftine consumabilele. Care sunt aceste diferente? La ce consumabile ne referim? Nu vad un exemplu concret. Din 2003 pana acum doua luni, am avut un 525DA E39 din 2002. In afara de un injector (180-200 Euro, nu imi aduc aminte exact) si pompa de apa, in iarna trecuta, (6 milioane) nu am schimbat nimic. Faceam 2 revizii pe an, 10-15 milioane, si de doua ori, schimbat placutele de frana.

Acum, faceti-ma (sau faceti-ne) sa inteleg(em). La un "benzinar" sunt mai ieftine reviziile sau ce? Nu au cum sa-ti pice injectoarele? Turbinele sau ambreiajul la seria 3 diesel, cad ele pentru ca asa le-a fost "norocul" posesorilor, sau e ceva stiut si se schimba la modul cum e schimbul de distributie la VW/Audi?

Rugam posesorii sa mai vina cu pareri daca se poate, iar legat de "paginile multe" se pot sterge paginile 2-5, total inutile si off-topic!

merci mult!

229129[/snapback]

daca vrei sa faci economie si mergi multi km pe an ia-ti diesel , daca nu vrei diesel ia-ti benzina , la benzina ai mult mai multe avantaje , costuri intretinere mai mici s.a.m.d. , daca o sa intrebi de ce mi-am luat diesel , mi l-am luat fiindca nu am mai vrut sa astept pana la scoaterea taxei de inmatriculare , trebuia sa plec in germania :blink: