Jump to content

"Clipocit" semnalizare

Recommended Posts

la BMW cand semnalizarea face acel sunet mai repede inaseamna ca becul este prost si nu face contact..E o kestie inteligenta la BMW, acesta fiind un sistem de AVERTIZARE!

226173[/snapback]

:blink:

Slabeste si la Fiat-ul tau si ai sa vezi aceeasi "chestie inteligenta"...sau la orice masina vrei :)

:)

Slabeste si la Fiat-ul tau si ai sa vezi aceeasi "chestie inteligenta"...sau la orice masina vrei :)

226260[/snapback]

si la dacie la fel face ...Eu am patit de curand ..si era becul de semnal fata dreapta ...faza era ca aveam pleoapele puse ..a trebuit sa ajung acasa si sa-l schimb ..

Bobo ..cand mai face asa ...imediat aprinde avaria ...si te dai jos ..si verifici care face figuri ..

Desi e posibil sa ai un contact care de la trepidatia mototrului sa-si revina ..o verificare completa nu strica :blink:

Edited by myxage

In caz ca am pus intr`o lumina difuza miracolul avertizarii, rectific, evenimentul cu martor bord bec ars, se anula in momentul in care dadeam semnal (pe partea care s`a dovedit a fi ars) martorul se stingea, iar becul respectiv functiona (verificare avarie). Deci, ideea este ca nu`nteleg prin ce artificiu` electronic, el a stiut ca se va arde.

In caz ca am pus intr`o lumina difuza miracolul avertizarii, rectific, evenimentul cu martor bord bec ars, se anula in momentul in care dadeam semnal (pe partea care s`a dovedit a fi ars) martorul se stingea, iar becul respectiv functiona (verificare avarie). Deci, ideea este ca nu`nteleg prin ce artificiu` electronic, el a stiut ca se va arde.

226308[/snapback]

e ceva paranormal, frate... :blink:

Verdict: crima ! :)

Culmea e ca becurile nu erau pe soclurile de semnalizare ci pe cele de stop si frana (in spate, pe fata erau OK). Am pus unele noi si acum nu mai face, insa nu pot fi sigur pana maine dimineata, cand voi testa din nou. :blink:

post-1921-1177520647_thumb.jpg

post-1921-1177520658_thumb.jpg

• 1 year later...

am si eu problema asta dar si pe stanga si pe dreapta, cu toate ca sunt noi toate 6 becurile fata spate si din aripa, si functioneaza toate, atat ca merg mai repede primele 5 minute de utilizare dupa care nu mai face.

am fost la un mecanic, i-am spus ce am citit aici, ca o fi releul, dar el mi-a explicat ca eu nu am releu (e46 prefacelift 2001 320i) ci un fel de calculator sau cum se numeste, o cutiuta de dimensiuni mai mari (gen 10 cm pe 20 sau mai mare) care face mai toate treburile si nu numai de semnalizare :), fapt care duce la concluzia ca e greu de rezolvat problema.

Astept sfaturi si raspunsuri concrete sa-i spun unui mecanic, sau e o alegere buna sa ma duc cu ea la Autotransilvania?

Edited by tupeu