Jump to content

Recommended Posts

Cinciarul meu (E 39) are 6 boxe pe fata si 4 pe spate. In fata nu merg cele de sus de la deschizatorul de la usa ( nu cele de la oglinzi), iar pe spate nu merg cele de pe usi, ( la aceeasi pozitie ca cele din fata). Sunt puse la misto, sau nu-mi functioneaza? Stiti ceva remedii, daca nu merg? Cum se leaga? Merci anticipat

:blink: Sunt, pur si simpu, gauri...goale. Ai difuzoare de 13 pe usa, cu tweeter, si, sub luneta, numai difuzorul, tot de 13 cm in diametru, confectionat din acelasi carton!

Sa vezi ce multumit eram eu cand mi-am luat masina si-mi spuneam ca am 10 difuzoare inauntru! Cauta pe forum "saga" posesorilor de e39, carora li se arde Head Unit-ul si le pacane cartoanele!

M-am prins acum. Nu se pot monta altele in locurile goale, asta numai daca au si calajul tras?

Dar cele de la oglizile retrovizoare imi merg, sau am eu vreo impresie. Merci

:blink:  Sunt, pur si simpu, gauri...goale. Ai difuzoare de 13 pe usa, cu tweeter, si, sub luneta, numai difuzorul, tot de 13 cm in diametru, confectionat din acelasi carton!

Sa vezi ce multumit eram eu cand mi-am luat masina si-mi spuneam ca am 10 difuzoare inauntru! Cauta pe forum "saga" posesorilor de e39, carora li se arde Head Unit-ul si le pacane cartoanele!

226296[/snapback]

Am ascultat si Logic 7, in seria 7, si nu m-a dat pe spate. Costa, cred, mult prea mult sa faca retrofit, si nu merita investitia. Eu, asa cum m-am laudat pe alte topicuri, stau acum cu un singur difuzor fata stanga, ca numai ala mai "merge", dupa ce am cumparat o serie de "scule" si am aruncat banii aiurea.

Pentru madax: doua adaptoare high low, legate in spatele casetofonului, care iti dau iesiri RCA fata-spate catre un amplificator pe 4 canale. De amplificator legi, pe fata, un sistem de difuzoare pe 2 cai (sau pe 3 cai, vezi ca DLS-ul are asa ceva, daca tot vrei sa umpli toate gaurile :blink: ) si pe spate, coaxiale. Tot de 13 cm in diametru. Daca tii musai, ia sistem pe 2 cai si pe spate, si tweeterul il montezi in usa.

Asta este o configuratie decenta, in conditiile in care, ca si mine, nu-ti comunica interiorul cu portbagajul (nu ai gaura in spatele cotierei pt sacul de ski) si basul care ti-l va da un subwoofer n-are cum sa ajunga inauntru.

Merci ptr sfaturi la toti. Deocamdata sunt multumit de cum suna cele 6 boxe cu CD Bussines pe care le am, dar vroiam sa ma asigur ca intradevar nu le am din fabrica. Vorba aia: '' cand 2 oameni iti spun ca esti beat, te duci acasa"

Cum pot lega un Ipod sau un cititor mp3 pt a avea mai multa muzica, fara a demonta CD-ul original?

Am ascultat si Logic 7, in seria 7, si nu m-a dat pe spate. Costa, cred, mult prea mult sa faca retrofit, si nu merita investitia. Eu, asa cum m-am laudat pe alte topicuri, stau acum cu un singur difuzor fata stanga, ca numai ala mai "merge", dupa ce am cumparat o serie de "scule" si am aruncat banii aiurea.

Pentru madax: doua adaptoare high low, legate in spatele casetofonului, care iti dau iesiri RCA fata-spate catre un amplificator pe 4 canale. De amplificator legi, pe fata, un sistem de difuzoare  pe 2 cai (sau pe 3 cai, vezi ca DLS-ul are asa ceva, daca tot vrei sa umpli toate gaurile  :blink: ) si pe spate, coaxiale. Tot de 13 cm in diametru. Daca tii musai, ia sistem pe 2 cai si pe spate, si tweeterul il montezi in usa.

Asta este o configuratie decenta, in conditiile in care, ca si mine, nu-ti comunica interiorul cu portbagajul (nu ai gaura in spatele cotierei pt sacul de ski) si basul care ti-l va da un subwoofer n-are cum sa ajunga inauntru.

226777[/snapback]

Daca ai CD bussines, inseamna ca-ti poti cumpara linistit o magazie de CD-uri, care sa citeasca mp3. Eu am luat una de pe forum, si merge impecabil. In schimb, sa stii ca nu toate magaziile de CD-uri sunt compatibile cu head-unitul de la BMW. Cauta pe forum, si ai sa gasesti.

Da-mi tipul magaziei ( firma, capacitate, etc ) pe care o ai. Poate o iau de pe forum sau de altundeva.

Daca ai CD bussines, inseamna ca-ti poti cumpara linistit o magazie de CD-uri, care sa citeasca mp3. Eu am luat una de pe forum, si merge impecabil. In schimb, sa stii ca nu toate magaziile de CD-uri sunt compatibile cu head-unitul de la BMW. Cauta pe forum, si ai sa gasesti.

226898[/snapback]

Are vreo mufa in spate pt conectare , sau trebuie sa ,,dezmembrez,, masina pt cablaje? Unde este pozitionata mufa?

Da-mi tipul magaziei ( firma, capacitate, etc ) pe care o ai. Poate o iau de pe forum sau de altundeva.

227117[/snapback]

In portbagaj, in partea stanga, sub "sertar" este locul unde sta magazia. Daca nu o ai, si ai echipare bussines, verifica sa fi ramas macar cablul aferent magaziei (la mine era) si sa iei numai magazia.

Din cate am inteles, fabricantul ar fi "Alpine"...dar pe a mea nu scrie nimic. Da un search pe forum si o gasesti toate detaliile.

A, are 6 CD-uri capacitate

toate 10 sunt locuri pentru boxe , insa ca sa ai 10 boxe trebuie sa ai sunet HIFI (sa ai statie de amplificare in portbagaj).. si atunci sunt toate , daca ai sunet normal se aud numai 6.

227110[/snapback]

Unde anume este statia de amplificare din portbagaj?

Am echipare bussines. Despre ce sertar vorbesti, ca sa ma pot uita. Sub boxe sau unde este blocul de supape de langa baterie?

Are vreo mufa in spate pt conectare , sau trebuie sa ,,dezmembrez,, masina pt cablaje? Unde este pozitionata mufa?

227183[/snapback]

Cam in ce bani ai luat-o? Cineva vrea sa-mi ofere una pe 1100RON. Mie mi se pare cam mult. Un sfat, eventual pe adresa mea de email ca sa nu se supere concurenta.

Merci ptr sfaturi la toti. Deocamdata sunt multumit de cum suna cele 6 boxe cu CD Bussines pe care le am, dar vroiam sa ma asigur ca intradevar nu le am din fabrica. Vorba aia: '' cand 2 oameni iti spun ca esti beat, te duci acasa"

Cum pot lega un Ipod sau un cititor mp3 pt a avea mai multa muzica, fara a demonta  CD-ul original?

226787[/snapback]

Am cautat si nu am nici o alta mufa decat cea de leaga triplele. Cred ca trebuie tras cablu din fata pt asa ceva. Am inteles ca n-ar fi greu, dar trebuie cautat cineva priceput, care a mai montat asa ceva.

Cam in ce bani ai luat-o? Cineva vrea sa-mi ofere una pe 1100RON. Mie mi se pare cam mult. Un sfat, eventual pe adresa mea de email ca sa nu se supere concurenta.

228765[/snapback]