Jump to content

Senzor lumini E46

Recommended Posts

Vrei sa spui senzorul de lumina.. nu? Cel cre declanseaza aprinderea automata a farurilor... ?

226696[/snapback]

Despre el e vorba.

Ma intereseaza si cum functioneaza sistemul, stiu ca exista o pozitie pentru "Auto" la comutatorul de aprindere a farurilor dar ... cam atat.

Atunci ai raspunsul de la Verssatu cu privire la pozitionare.. in spatele oglinzii retrovizoare. Cat despre cum functioneaza...e relativ simplu: senzorul respectiv verifica pemanent intensitatea luminii, iar and aceasta scade sub o valoare predefinita, declanseaza aprinderea farurilor. Edited by Maverick

Atunci ai raspunsul de la Verssatu cu privire la pozitionare.. in spatele oglinzii retrovizoare. Cat despre cum functioneaza...e relativ simplu: senzorul respectiv verifica pemanent intensitatea luminii, iar and aceasta scade sub o valoare predefinita, declanseaza aprinderea farurilor.

226702[/snapback]

Eu stiam ca in spatele oglinzii retrovizoare este doar senzorul de ploaie.

Cat despre cum functioneaza...e relativ simplu: senzorul respectiv verifica pemanent intensitatea luminii, iar and aceasta scade sub o valoare predefinita, declanseaza aprinderea farurilor.

226702[/snapback]

Ma interesa daca sistemul comanda doar faza scurta sau e mai "destept" si "se baga" si la pozitii, sau, de ce nu, faza lunga (cred ca in acest caz ar trebui mai multi senzori) ?

Ma interesa daca sistemul comanda doar faza scurta sau e mai "destept" si "se baga" si la pozitii, sau, de ce nu, faza lunga (cred ca in acest caz ar trebui mai multi senzori) ?

227116[/snapback]

Din cate stiu eu, la mine in functie de intensitatea luminii exterioare se aprinde mai intai pozitia iau apoi pe masura ce scate intensitatea luminii aprinde si faza scurta. Bine, daca intri intr-un tunel at se aprinde automat scurta. Dar inca o data, nu stiu sigur daca sunt ambele trepte de aprindere. Am sa verific si iti zic. Intre timp poate iti raspunde cineva care stie sigur cum e.

... Am sa verific si iti zic. Intre timp poate iti raspunde cineva care stie sigur cum e.

227790[/snapback]

Mersi de raspuns. A clarificat o parte din nelamuriri.

Tocmai prin faptul ca in tunel (unde sunt lumini de la becuri) se aprinde si faza scurta ma intereseaza unde este pozitionat senzorul de lumina (in continuare, ma indoiesc ca este unul si acelasi cu senzorul de ploaie).

Multumesc. Desi stiu nemteste putin mai bine decat hindusa, am priceput unde se afla (adica umflatura aia mica din centrul bordului, aproape de geam) si se pare ca are treaba si climatronicul cu el.

Cred ca am adunat suficiente informatii acum.

• 3 years later...