Jump to content

Se mai merita reparata?

Donnie

Recommended Posts

Costuri o sa ai, chiar daca nu o mai repari. Ca sa o radiezi, iti trebuie un certificat de casare de la un cimitir de masini ... care costa. Dar nici eu nu vad alta varianta decat s-o dezmembrezi (tu sau firmele specializate).

daca te vei apuca s-o repari, pe parcursul reparari te vei pomeni cu o gramada de chitibusuri nepravazute costisitoare, si te vei intreba, de ce ar mai trebuii sa schimb si asta, si asta

si uite asa, nu iti vine sa mai adaugi unele piese "neimportante" si ..... in concluzie masina nu va mai fi intreaga niciodata

stiu ca te doare de masinuta ta, dar vei gasi alta cu siguranta sa-ti placa...

succes!!!...

• Like 2

Lasati mai..nu mai jigniti omul.Pana sa ajunga cazan a fost un BMW fain..dar..fost-ai lele si te-ai dus.Daca ar lasa sentimentalismele si ar judeca rational(cost versus siguranta) ar dezmembra-o si ar lua mai mult pe bucati.Mai sunt cazane circulante care au nevoie de pieseeee.Si isi ia baiatul una mai buna.Mai ales ca are si 2000 euro stransi.

Hai cu 3000 sa zicem iti iei ceva mai bun.

Sunt si unii care cred in ,,masina ghinionista,, daca faci accident cu ea sau iti face figuri,trebuie instrainata.Asta au simtit-o pe pielea lor multi care au luat sau reparat masini accidentate.Va fi mereu o masina cu probleme,nu numai in trafic,ci si la RAR etc...

Edited by Janee
  • Like 1
  • Downvote 1

Sa fim seriosi, faza asta cu dezmembrarea nu e pentru oricine. Din gura e simplu, practic e destul de greu.

Daca ar fi vorba de o masina cu foarte multe optiuni rare care au mare cautare, hai sa zicem ca ar putea sa le vanda ca sa iasa mai bine.

Insa e un E46 prefacelift relativ banal.

Si sa dezmembrezi o masina nu e chiar la indemana oricui. Mai ales ca ai nevoie de spatiu de depozitare, ceva pricepere sau sa platesti pe cineva sa demonteze pentru tine.

Si asta inseamna ca poti sa pierzi luni de zile cu o masina d-asta ca sa scapi de ea.

Eu in locul lui as demonta motorul si anexele importante pe care le poate vinde ulterior, iar caroseria impreuna cu interiorul si alte chestii fara valoare le-as vinde la dezmembrari pe o suma modica.

Am vazut masina intacte care s-au vandut la dezmembrari pe 2000-3000 lei.

Sau vanduta asa cum este. In fond, timpul este cel mai important lucru.

Edited by Service Premium
  • Like 2

Eu in locul lui as demonta motorul si anexele importante pe care le poate vinde ulterior, iar caroseria impreuna cu interiorul si alte chestii fara valoare le-as vinde la dezmembrari pe o suma modica.

Ai dreptate boss !

Decat asa... :download: ...mai bine asa ! :popcorn: