Jump to content

BMW E90 320d 2005 - 163cp

Eduard-WAU-

Recommended Posts

da uite nu stiam ca si luneta poate fi custom :blush: ... Ma tenteaza sa o fac la fel 5% luneta si restul 21%... sincer si varianta parca sunt pun 5% tot spatele, clasic, si fata 21% ... pfff <_<

Pana ajung la ala voi oscila si atunci dau cu banu :laugh:

Va multumesc mult pentru sfaturi. O sa vad luni ce ii pun si va anunt :thumbsup: .

Acum o alta intrebare, am vazut un tip in Buzau cu un e90 identic ca al meu, numai ca avea niste angel-uri foarte luminoase albe ... ce becuri recomandati pentru angel alb ? si eventaul daca se considera reclama, sa imi trimiteti pe pm si site-uri de unde sa achizitionez ? Daca pun albe ar trebuii si proiectoare tot albe ?

El avea led markers pe angel eyes. Tu ai acum becuri normale cu halogen. Poti sa pui si tu led markers. Sa nu te zgarcesti la pret si sa iei ceva decent, pe la 400 ron setul. La proiectoare poti sa pui tot ceva pe LED daca vrei neaparat lumina alba. Dar eu zic ca e mai ok asa OEM.

mare atentie la folia heliomata care se pune pe la noi, este o chinezarie ordinara si are 0 protectie UV, daca vrei rezultat trebuie pusa folia heliomata si peste cea mai transparenta / prima nuanta de negru

sa nu mai zic ca cer sume gen 300 lei/ parbriz cand ea costa 50$ solul in China

• Like 1

Corect. Ai voie 75% transparenta pe geamurile din fata. Masina deja vine din fabrica cu geamuri tratate la aproximativ 75% transparenta. Deci tu daca mai adaugi folie, deja este ilegal. Cei de la RAR au aparat de opacitate si iti masoara exact.
  • Downvote 1

Am si eu nedumerire privind foliile auto...se dau jos fetele de usi/luneta sau nu?

Am fost la o firma aici din cj care are review-uri bune, vreau sa pun folli ceramice toata masina undeva la 50% cred...dar am fost in spate unde montau si erau masini demontate total fete de usi, lunete etc

Asa se face?

Mi-au spus ca da, pun folia calumea pe tot geamul altfel nu iese bine daca nu dau geamul jos, se inghesuie folia si nu e recomandat.

Corect. Ai voie 75% transparenta pe geamurile din fata. Masina deja vine din fabrica cu geamuri tratate la aproximativ 75% transparenta. Deci tu daca mai adaugi folie, deja este ilegal. Cei de la RAR au aparat de opacitate si iti masoara exact.

Si tu ai dreptate dar este incorect sa spui ca e ilegal. Nu toate masinile de pe drumurile patriei au geamurile tratate.

Si tu ai dreptate dar este incorect sa spui ca e ilegal. Nu toate masinile de pe drumurile patriei au geamurile tratate.

Da, ai dreptate. Eu eram cu gandul la geamurile lui la e90 :)

Am si eu nedumerire privind foliile auto...se dau jos fetele de usi/luneta sau nu?

Am fost la o firma aici din cj care are review-uri bune, vreau sa pun folli ceramice toata masina undeva la 50% cred...dar am fost in spate unde montau si erau masini demontate total fete de usi, lunete etc

Asa se face?

Mi-au spus ca da, pun folia calumea pe tot geamul altfel nu iese bine daca nu dau geamul jos, se inghesuie folia si nu e recomandat.

Da. Asa se face. Daca nu iti demonteaza fetele de la usi, nu o sa poata sa acopere bine tot geamul, pana sub fata de usa. Mai ales la geamurile laterale spate unde ai si acel gemulet mic fix.

• Downvote 1

Eu am stat langa el, da toate geamurile jos, binenteles cu exceptia lunetei. Acum nu stiu cum ce sa zic, tot la el ma voi duce ...Omul poate nu isi pune luna de pe cer la o masina, fiidca am sunat pe 01.07 si m-a programat pe 27.07 deci cam are full si este singur ( implicit nu imparte banii in 2-3 etc )...

Nu contest faptul ca nu lucreaza bine. Nu il cunosc. Dar repet. Conteaza folia in sine, la fel de mult cat conteaza si meseriasul. O folie buna costa aproximativ 350 lei (doar folia, materialul). Daca el iti ia 300 in total pentru tot, si logic trebuie sa traiasca si el din ceva, atunci e clar ca iti pune o folie ieftina de 2 lei.
  • Downvote 3

Nici nu te mai miri ca exista preturi la 300 lei toata masina. :thumbsup:

Mai relaxeaza-te, ca nu ai inventat tu folia si procedura de lucru. Si la mine,pe 350 lei, au dat fetele de usi jos,si luneta. Acuma ca nu e folie ceramica,nu vad problema pentru care te tot agiti ca toate foliile de 300 de lei sunt de 2 lei.

Am inteles cu totii, tu ti-ai montat deaia buna,scumpa,pusa cum trebuie.

• Like 1
  • Downvote 1

Mai relaxeaza-te, ca nu ai inventat tu folia si procedura de lucru. Si la mine,pe 350 lei, au dat fetele de usi jos,si luneta. Acuma ca nu e folie ceramica,nu vad problema pentru care te tot agiti ca toate foliile de 300 de lei sunt de 2 lei.

Am inteles cu totii, tu ti-ai montat deaia buna,scumpa,pusa cum trebuie.

Sunt relaxat, spre deosebire de tine. Eu purtam o discutie cu initiatorul topicului, evident tu te-ai simtit ca ai o folie de 2 lei si nu ai putut sa taci. Asa vrea romanul traditional, ieftin si bun.

Edited by Radu I
  • Downvote 3

L-am sunat pe tip. Mi sa parut super amuzant, cum v-am spus este vecin cu mine. I-am povestit micul roman creat cu acest topic si mi-a spus faptul ca are si el alta folie la 450/650/900 dar mai are si la 200 toata masina.

Si i-am spus ca voi vrea la 450 si el razand a mi-a spus ca daca vreau eu sa-i dau 450 ca oricum eu nu cunosc folia si poate sa puna tot deaia la 300 sa zica ca e 450 :rolleyes: . Cica sa stau cuminte ca asta la 300 este foarte ok. Pana mea , am incercat si cam are dreptate, ma duc la altu ii zic punemi la 500 si pune la 300 zicand ca deaia de 500 ron ... eu de unde sa stiu cum vad diferentele intre ele, :pardon: .

Asa ca Radu I, iti multumesc foarte mult ca ti-ai batut capu` cu mine, dar cred ca raman la 300 ron.

Voi pune poze cu ea dupa :drinks: . thx

Sunt relaxat, spre deosebire de tine. Eu purtam o discutie cu initiatorul topicului, evident tu te-ai simtit ca ai o folie de 2 lei si nu ai putut sa taci. Asa vrea romanul traditional, ieftin si bun.

E o porcarie sa afirmi ca folia Lumar sau 3M,care nu e ceramica,e de rahat.

Am incheiat discutia, ca esti limitat.