Jump to content

Merita schimbul?

fbdcnt

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nu e, pt ca am acelasi motor pe x5 care e mai greu si demareaza cu rupere de aderenta in treapta 1 si 2. demarajul 0-100 la 730d e si mai rapid ca la x5, cu 0.5 sec. am testat 730i care demareaza satisfacator si mi s-a spus ca d-ul e si mai rapid. cu cutia pe mod sport e extrem de agil pt cat e de mare.

oricum vine in 2 sapt. si vom afla.

730d nu este submotorizat?Nu am condus niciodata 7 diesel!Sunt curios :blink:

24556[/snapback]

multumesc, nu-l am inca, vine in 2 sapt. negru cu piele bej, adaptive drive, pdc, tv, hi-fi logic 7, soft close, faruri adaptive, navi pro.

http://img92.echo.cx/img92/6128/bmw730d231ch36ke.jpg

http://img92.echo.cx/img92/8273/bmwserie72005166df.jpg

felicitari, sa-l stapanesti sanatos. :blink:

24562[/snapback]

Edited by Doru

felicitari, mi se pare mult mai tare seria 7 decat X5, sa-l stapanesti sanatos. chiar si cu 3000 diesel are performante foarte bune, mai ales avand in vedere greutatea, si apropo cu chip tuning la motorul asta poti castiga foarte mult

soft close am vazut ca mai este numit si vacuum.

• 5 weeks later...

multumesc, am luat-o azi. e electronica rau, i-drive-ul ma enerveaza, trebuie sa scarmi in el mult pt aproape orice- am zis ca e super enervant??- interiorul e de super lux, nu se aude nimic inauntru, motorul de 3000d trage binisor. hoitul cam mare, nu se prea preteaza la exhibitii. un 5 era mai indicat. m5 imi place mult.

Sa-l stapanesti sanatos.  Ai facut un schimb f avantajos.  Si exact asa cum ai spus X5-ul nu se merita X3 e mult mai bun pentru noi.  Felicitari din nou.

28203[/snapback]

aia chiar e o prostie! vreau butoane frate! sa schimb un post la radio trebuie sa fac scroll, sa resetez computerul la fel, e o tampenie la care nu vor sa renunte. nu-ti mai zic ce aventura e sa dai un telefon la un nr din agenda, faci 7 accidente cautand. in plus telefonul in sine e o prostie, desi bluetooth sim-ul intra alaturi nu in handset, care nu merge decat in masina sau la max 5-6m si nu e compatibil cu nici un alt telefon. deci trebuie sa ai nr separat in masina. mare idiotenie! toti pun in masini telefoane gsm normale care le poti purta cu tine sau kit bluetooth universal, astia mai cu mot. chiar si asa cum e meniul la i-drive e f incalcit si mai zic ca l-au simplificat. sigur ca masinile bmw sunt ok in general dar atitudinea aroganta si autosuficienta ma enerveaza. masinile sunt obiecte de consum facute pentru consumatori si trebuie sa fie totul handy, sa te simti bine cu ele, nu sa vina unii (chiar si bmw) sa-mi spuna mie ce si cum trebuie sa fac un anumit lucru. ei trebuie sa faca in asa fel incat noi consumatoruii sa ne simtim confortabil cu produsul lor. fanatismul pe care il vad aici la unii "fani" bmw este contraproductiv pentru utilizatori.

Nu era rau daca iti luai cu comanda vocala! :blink:

28290[/snapback]

aia chiar e o prostie! vreau butoane frate! sa schimb un post la radio trebuie sa fac scroll, sa resetez computerul la fel, e o tampenie la care nu vor sa renunte. nu-ti mai zic ce aventura e sa dai un telefon la un nr din agenda, faci 7 accidente cautand. in plus telefonul in sine e o prostie, desi bluetooth sim-ul intra alaturi nu in handset, care nu merge decat in masina sau la max 5-6m si nu e compatibil cu nici un alt telefon. deci trebuie sa ai nr separat in masina. mare idiotenie! toti pun in masini telefoane gsm normale care le poti purta cu tine sau kit bluetooth universal, astia mai cu mot.  chiar si asa cum e meniul la i-drive e f incalcit si mai zic ca l-au simplificat. sigur ca masinile bmw sunt ok in general dar atitudinea aroganta si autosuficienta ma enerveaza. masinile sunt obiecte de consum facute pentru consumatori si trebuie sa fie totul handy, sa te simti bine cu ele, nu sa vina unii (chiar si bmw) sa-mi spuna mie ce si cum trebuie sa fac un anumit lucru. ei trebuie sa faca in asa fel incat noi consumatoruii sa ne simtim confortabil cu produsul lor. fanatismul pe care il vad aici la unii "fani" bmw este contraproductiv pentru utilizatori.

29049[/snapback]

E prostie? :blink: Pai nu inteleg!Spui ca vrei butoane, dar nu iti place sa cauti in agenda cu ajutorul idrive-ului.Comanda vocala ,inseamna sa apesi pe un singur buton si sa spui ce doresti.Exista insa un mic dezavantaj.Trebuie sa spui comanda, intr-o limba de larga circulatie :)

Pai cred ca cei de la BMW au facut bine ce au facut cu seria 7.Dupa cate stiu eu, seria 7 noua se vinde cel mai bine(comparand cu vechile modele seria 7).

Apropo!

Sa schimbi un post de radio, este destul de simplu :) Apesi pe niste taste la volan!Daca ai comanda vocala, apesi pe un buton si spui ce statie de radio doresti sa asculti,sau nr de telefon pe care vrei sa il formezi!Prostie??Nu cred!

Seria 7,e65 este o masina extrem de complexa.Cu ajutorul idrive-ului poti comanda zeci de functii daca nu sute!

Unde era loc de 50 de butoane pe bord ?Daca tu nu te simti bine intr-un seria 7 ,nu inseamna ca toti cei care detin un seria 7 simt la fel.Plus ca exista o gramada de alte masini mult mai putin sofisticate.Dar nu ...BMW.

Dar asta e parerea mea...

vad ca esti si tu pus aici sa aperi cauza. cine plateste frate spatiul la easy board? asa forum interferat n-am mai vazut.

fyi: nu am vazut sistem vocal sa merarga 100% bine, limba nu conteaza.

cu i-drive nu poti merge la un nr de telefon direct dupa litera trebuie sa faci scroll prin toata agenda. de pe volan poti schimba posturile cu up si down trecand din unul in altul nu poti merge direct la un post oarecare.

esti chiar penibil sau ai impresia ca pe aici sunt toti idioti?

nu stiu cine sunteti dar am impresia ca sunt pe aici cativa fosti romani actualmente nemti sau ce-or fi care lucreaza la/pentru bmw si fac o reclama penibila marcii.

E prostie? :blink: Pai nu inteleg!Spui ca vrei butoane, dar nu iti place sa cauti in agenda cu ajutorul idrive-ului.Comanda vocala ,inseamna sa apesi pe un singur buton si sa spui ce doresti.Exista insa un mic dezavantaj.Trebuie sa spui comanda intr-o limba de larga circulatie :)

Pai cred ca cei de la BMW au facut bine ce au facut cu seria 7.Dupa cate stiu eu,  seria 7 noua se vinde cel mai bine(comparand cu vechile modele seria 7).

Apropo!

Sa schimbi un post de radio, este destul de simplu :) Apesi pe niste taste la volan!Daca ai comanda vocala, apesi pe un buton si spui ce statie de radio doresti sa asculti!Prostie??Nu cred!

Dar asta e parerea mea...

29052[/snapback]

vad ca esti si tu pus aici sa aperi cauza. cine plateste frate spatiul la easy board? asa forum interferat n-am mai vazut.

fyi: nu am vazut sistem vocal sa merarga 100% bine, limba nu conteaza.

cu i-drive nu poti merge la un nr de telefon direct dupa litera trebuie sa faci scroll prin toata agenda. de pe volan poti schimba posturile cu up si down trecand din unul in altul nu poti merge direct la un post oarecare.

esti chiar penibil sau ai impresia ca pe aici sunt toti idioti?

nu stiu cine sunteti dar am impresia ca sunt pe aici cativa fosti romani actualmente nemti sau ce-or fi care lucreaza la/pentru bmw si fac o reclama penibila marcii.

29058[/snapback]

Sunt roman si nu fac reclama firmei BMW.Nimic pe lumea asta nu este 100% perfect!Am spus ca exista o alternativa la folosirea ,uneori dificila,a i-drive-ului:comanda vocala.Tu imi spui ca este o prostie.Este parerea ta.

Nu le stiu pe toate si nici tu nu cred ca iti asumi acest lucru,deci te rog ,fi mai ponderat in afirmatii si incearca sa nu mai jignesti.

Daca nu iti convine parerea mea ,imi pare rau,nu o sa iti cant in struna pentru ca ai un 7 nou si sa spun ca un post de radio este greu de gasit.Mie mi se pare usor.

Daca cineva conduce un BMW sau o Dacie mi-e indiferent.Imi spun si eu parerea ca orice alt membru al acestui forum.Daca esti nemultumit de masina sa nu crezi ca eu incerc sa te conving ca este grozava.Deci te rog din nou.Nu mai jigni!

@Doru

Este a doua oara intr-un interval f.scurt,cand esti rugat de catre unul dintre moderatori,sa fii mai ponderat in exprimare si totusi nu tii cont de lucrul asta.

Te rog abtine-te de la atacuri la persoana. :blink:

bine mai baieti daca si-a facut bmw forum numai pt. el atunci vorbiti intre voi.

@Doru

Este a doua oara intr-un interval f.scurt,cand esti rugat de catre unul dintre moderatori,sa fii mai ponderat in exprimare si totusi nu tii cont de lucrul asta.

Te rog abtine-te de la atacuri la persoana. :blink:

29064[/snapback]

@ Bavaria

N-am nimic personal cu tine, nu te-am facut in nici un fel, nu te-am jignit, decat ca esti prea familiar cu multe chestii strict tehnice, ceea ce ma face sa cred ca lucrezi pt. BMW iar pe aici formator de opinie interesat. Punctul meu de vedere este ca BMW este cea mai buna masina dar nu perfecta. Ce ma deranjeaza este obstinatia cu care unii pe aici se straduie sa prezinte drept plusuri niste hibe despre care urla o lume intreaga. Asta ma face sa cred ca acest forum este puternic interferat de BMW intr-un fel sau altul. Nu-i nimic, mai fac si eu vreo 10 forumuri BMW sa poata sa spuna toti ce vor.

Reactionezi cam ciudat cand cineva posteaza ceva contradictoriu cu parerile tale. Asa cum tu ai dreptul la opinia ta, e valabil pentru oricine altcineva. Ca ai spus ca iDrive-ul e nasol, nu inseamna ca trebuie sa fie nasol pentru toti. Ca a spus Bavaria ca e simplu, nu inseamna ca trebuie sa fie simplu pentru toti.

Iar in momentul de fata, singurul lucru prin care forumul e interferat de BMW, este pasiunea utilizatorului pentru marca respectiva. Sa spui ca cineva lucreaza la BMW doar pentru ca agreeaza unele aspecte care tie nu iti plac, este oarecum deplasat. Dupa regula asta, ar trebui ca respectiva persoana sa iti raspunda "Lucrezi pentru Honda?" pentru ca nu iti place iDrive-ul? :blink:

nu e vorba de asta, problema este exact inversa, unii pe aici nu admit absolut nici o critica la adresa bmw, subiectiva sau obiectiva. cum am spus. eu vad masinile ca pe niste obiecte de consum, menite sa ne usureze/infrumuseteze viata. fiecare e liber sa aleaga ce vrea si sa exprime orice punct de vedere. unii nu sunt de acord cand e vorba de bmw de parca marca asta ar fi de origine divina sau asa ceva.

Reactionezi cam ciudat cand cineva posteaza ceva contradictoriu cu parerile tale. Asa cum tu ai dreptul la opinia ta, e valabil pentru oricine altcineva. Ca ai spus ca iDrive-ul e nasol, nu inseamna ca trebuie sa fie nasol pentru toti. Ca a spus Bavaria ca e simplu, nu inseamna ca trebuie sa fie simplu pentru toti.

Iar in momentul de fata, singurul lucru prin care forumul e interferat de BMW, este pasiunea utilizatorului pentru marca respectiva. Sa spui ca cineva lucreaza la BMW doar pentru ca agreeaza unele aspecte care tie nu iti plac, este oarecum deplasat. Dupa regula asta, ar trebui ca respectiva persoana sa iti raspunda "Lucrezi pentru Honda?" pentru ca nu iti place iDrive-ul? :blink:

29083[/snapback]

@ Bavaria

N-am nimic personal cu tine, nu te-am facut in nici un fel, nu te-am jignit, decat ca esti prea familiar cu multe chestii strict tehnice, ceea ce ma face sa cred ca lucrezi pt. BMW iar pe aici formator de opinie interesat. Punctul meu de vedere este ca

29068[/snapback]

Ma bucur ca nu ai nimic personal cu mine!Sunt familiar cu multe in ce priveste BMW-ul deoarece am citit mult in ce priveste aceasta marca si nu in ultimul rand, am avut si eu cateva BMW-uri . :blink: