Jump to content

DSC si frana de mana

Recommended Posts

Salut baieti. Am si eu o problema, am un e46 din 03 facelift si astazi dupa un viraj stanga mai brusc mi s-o aprins martorii respectivi DSC -FRANA DE MANA cu galben . Mentionez ca am obs ca imi trage si stanga putin, aveti si voi o idee ce ar putea fi. M-am gandit sa merg sa fac geometria sau tester si nu stiu ce sa aleg prima data . Multumesc

Salut baieti. Am si eu o problema, am un e46 din 03 facelift si astazi dupa un viraj stanga mai brusc mi s-o aprins martorii respectivi DSC -FRANA DE MANA cu galben . Mentionez ca am obs ca imi trage si stanga putin, aveti si voi o idee ce ar putea fi. M-am gandit sa merg sa fac geometria sau tester si nu stiu ce sa aleg prima data . Multumesc

Acelasi lucru il patea tata la e46 din 04 si s-a rezolvat prin curatarea senzorilor de la fiecare roata...

Intai tester, apoi vezi care e deranjul. Nu te apuca sa dai jos senzorii de abs inainte de a vedea care este problema. Si este posibil daca ajungi sa scoti senzorii de ABS sa ai surprize neplacute in sensul ca poti sa ii scoti bucati din locasul lor unii dintre ei putand fi blocati destul de rau. Succes ! Esti logat de mai putin de o zi dar vezi ca exista functia de search exista destule topic-uri pe aceasta tema.

Ok am inteles. Mentionez ca nu sa aprins martorul de la ABS doar DSC si Frana de mana cu galben , dupa ce a stat masina o noapte, astazi cand am plecat cu ea martorii erau stinsi am parcurs in jur de 15km si s-au aprins dinou. Astazi am programare si o sa revin cu detalii. Multumesc Edited by Alecsu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.