Jump to content

Vand bmw 123d

wrxcoupe

Recommended Posts

cu ce ai facut pozele? cu brelocul? cu lanterna de la bicicleta? cu briceagul? cu vaza de flori? cu veioza? :frantics:

chiar te rog sa imi raspunzi, sunt extrem de curios. mersi

a, da, era sa uit, bafta la vanzare :pardon:

• Like 3
  • Downvote 14

cu ce ai facut pozele? cu brelocul? cu lanterna de la bicicleta? cu briceagul? cu vaza de flori? cu veioza? :frantics:

chiar te rog sa imi raspunzi, sunt extrem de curios. mersi

a, da, era sa uit, bafta la vanzare :pardon:

Daca esti asa de curios trebuie sa raspund: pozele sunt facute cu un aparat foto trecut de prima tinerete. Aparatul este bonus la cumpararea masinii ....sau invers. :))

• Like 9

Bafta la vanzare! Pretul e bun iar masina racheta ! :thumbsup:

Multumesc, trage foarte bine dar in rest calitatea materialelor nu se compara cu e46 (am avut inainte). Mai trosneste ceva pe la bord, mai scartaie cate un maner pe la usi ...

Dar 204cp, 400nm cu un consum real facut la plin de 10 in oras si 7 afara eu consider ca este ok.

• Like 4
  • Downvote 2

Crezi ca e masina rulata in RO care sa nu aiba un catusi de mic scartait? Doar n-oi vrea sa treci inapoi la e46 :) Legat de calitatea materialelor e discutabil.

Este in Romania de doar noua luni. Referitor la materiale, bordul este, surprinzator, din plastic. Recunosc ca la achizitionarea masinii nu m-am gandit sa vad din ce material este bordul, nu ma gandeam ca exista bmw cu bordul din plastic fie el si seria 1.

• Like 2
  • Downvote 2

Pai din plastic e la majoritatea masinilor. Ma gandesc ca are un fel de plastic moale cumva. Bafta la vanzare, jantele sunt foarte misto.

Da, dar este un plastic tare ca la seat ibiza. Multumesc, am vandut masina.

Rog stergerea postului. Multumesc.

• Like 1
  • Downvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.