Jump to content

Cumpar Seria 3 e90 318 sau 320 i/d

chitsro

Recommended Posts

Ca dotari imi doresc urmatoarele

-xenon

-aer conditionat automat

-nice to have navigatie business/profesional

Anuntul este pentru un prieten, prefera benzina dar poate lua in calcul si diesel.

Astept oferte la chitzro@yahoo.com sau aici.

Edited by chitsro

Gaseste si diesel dar cam uzate interior exterior si dotari putine. Sunt pe mobile sub 6000 cateva. Negociat asa mai la sange s-o scoata pe la 5000 , cu taxa si drum si toate cele cred ca se incadreaza in buget binisor. Daca nu autovit si aia e.

Am ajuns sa recomandam oamenilor sa cumpere cele mai uzate si forjate masini. Pe forum dedicat... Daca bugetul e restrans, si daca nu faci multi km pe an, ia un 320 pe benzina si cauta o masina ingrijita. Si o sa ai multa hazna sa investesti in ea. Bafta!

• Like 2
  • Downvote 3

Si ce crezi ca alea pe benzina sunt tipla sau cum? Nu e neaparat recomandare. Eu n-as lua in locul lui, m-as orienta catre o alta marca si mai noua ca an.

Nu era vorba de benzina sau diesel. Era vorba de masini ingrijite, dotate, buget. Tu i-ai recomandat sa se uite la unele in stare mai proasta. Citeste ce ai scris mai sus.

• Like 1
  • Downvote 1

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Alfa e o masina frumoasa.

Dar nu este mai fiabila ca un BMW.

Am un vecin de parcare care a avut o Alfa 159, mereu cand treceam pe langa ea o admiram, pana la un moment-dat cand vad in locul

Alfa-ului un e90 pre lci 330xd. Atunci m-am bagat in seama cu el si l-am intrebat dc a schimbat alfa cu un Bmw...si mi-a explicat ca este o masina frumoasa dar problemele care le are te face sa uiti de frumusetea ei.

Sper ca prietenul tau sa se bucure de ea cat mai mult.

Sent from my iPhone 1s using Tapatalk

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.