Jump to content

prima inmatriculare

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sigur nu asta`i forma finala, este doar o gura de aer (cred ei)pana la furtuna.

233200[/snapback]

cica au trimis proiectu' asta si la bruxelles. mai bine il trimiteau la amsterdam, daca si aia-s pe canepa, atunci se intelegeau.

pai probabil se gandesc ca aia care au 200 de dat pe o masina, oricum n-au inca 1200 pt inmatriculat.  in felul asta lovesc tot in cei ce vor masin cat de cat acceptebile, e2 si e3.

233202[/snapback]

Evident. Trebuie doar sa stii sa citesti printre randuri. :blink:

vesti bune pentru doritorii de ursi vesti proaste pentru pisici :) ... da partea cea mai proasta este k numai incompetenti creaza taxe d'astea ... spre exemplu Domnul Vosganian care este mai precis decat un ceas elvetian ...scapat in masina de tocat :) pentru cine nu stie sa urmareasca reluarea de la cronica carcotasilor a fost si in top rusinica http://video.google.com/videoplay?docid=81...438&q=vosganian ... nici macar nu stie despre ce vorbeste si are dreptul sa ia decizii :blink: :) Edited by neo2004

vesti bune pentru doritorii de ursi vesti proaste pentru pisici :D ... da partea cea mai proasta este k numai incompetenti creaza taxe d'astea ... spre exemplu Domnul Vosganian care este mai precis decat un ceas elvetian ...scapat in masina de tocat :D pentru cine nu stie sa urmareasca reluarea de la cronica carcotasilor a fost si in top rusinica http://video.google.com/videoplay?docid=81...438&q=vosganian ... nici macar nu stie despre ce vorbeste si are dreptul sa ia decizii  :)  :)

233316[/snapback]

mi se pare cea mai mare tampenie sa platesti o taxa mai mare pentru o masina mai noua si una mai mica pt o masina veche :) :) :) doamne astia sunt de-a dreptul handicapatii :D :blink: :D bine intr-un fel mie imi convine fiindca vreau sa-mi iau urs.dar este o prostie taxa asta.

Edited by alex_maniacu_91

eu unu am inceput sa cred ca se straduiesc sa scoata cele mai penibile si handicapate legi posibile dupa pamant sa avem si noi o reputatie la ceva

gimnastica ... fotbal ... legi si taxe

Edited by neo2004

Cica ceva in genul asta o sa fie tot o aberatie bineinteles :http://auto.rol.ro/auto/noua-taxa-second-hand-mult-mai-firava.htm

233312[/snapback]

pai e exact ce am spus si eu. "daca cei de la UE vor fi de acord....." astia chiar sunt prosti, sau ne iau pe noi de prosti. cum sa fie de acord? pai cei de la UE, spuneau clar, ca nu e vb de cuantumul taxei, pote sa fie si 100 euro, e vb ca taxa e discriminatorie si ilegala. si orice prost vede ca n-au modificat nimic. totul e doar praf in ochi. mi-e sila de faptul ca ne considera niste tembeli creduli. ganditi-va ca in acest mod precedeaza cu orice lege/proiect care le avantajeaza interesele lor personale. :blink:

Edited by blue6

am o intrebare de ce pentru ce vor ei ...demiterea presedintelui pe care tot ei singuri l-au dat jos trebuie sa mergem la referendum si pentru o taxa care se opune o tara intreaga nu ?!?! oricum pentru o decizie legata de presedinte trebuie sa se prezinte 50+1 din alegatori ,pentru taxa asta ar fi garantat peste 70% din populatie la vot !!! Edited by neo2004

la referendum, nu se ajunge pt o tampenie de taxa, care reprezinta doar 0,00000001 la suta din legile lor idioate. nu e vb de asta. acuma, dac o sa creasca impozitele sau alte taxe, desi nu e nimeni de acord, poate sunt benefice pt bugetul statului. buget din care, teoretic, daca e administrat cu bun simt, noi ca tara, trebuie sa ne dezvoltam. ar fi culmea sa facem referendum pt orice sumpire. aici e vb de incapatanarea unora dusa la extrem, de a mentine o lege/taxa cu un scop personal atata de evident, incat te dor ochii.

Sa fim seriosi,putin probabil asta va fi forma finala a taxei....Nu are nici o logica..Pana acum oameni erau revoltati ca pana si la o masina NOUA platesc taxa, iar acum guvernul gaseste o solutie si vine cu o taxa in care masinile euro 2 si 3 vor fi muuult mai avantajate, iar cele euro 4 vor avea cel mai mult de suferit de pe urma taxei....Garantat romanilor o sa le convina treaba asta..sa fim seriosi cati au posibilitatea sa isi cumpere o masina "mai aratoasa" cu euro 4...PS:Nu cred ca are rost sa mai vb despre taxa asta deoarece mai mult ca sigur nu va fi aprobata. :blink: Edited by Alex4Tuning

...... iar acum guvernul gaseste o solutie si vine cu o taxa in care masinile euro 2 si 3 vor fi muuult mai avantajate, iar cele euro 4 vor avea cel mai mult de suferit de pe urma taxei....

233369[/snapback]

cu ce sunt avantajate auto cu e2 si e3? astea sunt singurele pt care valorile au ramas neschimbate (adica mari). pt non-euro si euro4, au scazut taxele. ca sa nu mai zic de tampenia cu cursul valutar. suntem in EU, si platim la un curs imaginar. un prieten si-a facut calculele, si trebuia sa plateasca 1650, dar din cauza diferentei de curs, a platit 2000. toti spunem, ca n-au cum sa ramana taxele asa, datorita modului de calcul stupid, dar astia au trimis deja proiectul la bruxelles, asta in seamna ca din punctul lor de vedere, e forma finala.

cu ce sunt avantajate auto cu e2 si e3?  astea sunt singurele pt care valorile au ramas neschimbate (adica mari).  pt non-euro si euro4, au scazut taxele.    ca sa nu mai zic de tampenia cu cursul valutar.  suntem in EU, si platim la un curs imaginar.    un prieten si-a facut calculele, si trebuia sa plateasca 1650, dar din cauza diferentei de curs, a platit 2000.    toti spunem, ca n-au cum sa ramana taxele asa, datorita modului de calcul stupid, dar astia au trimis deja proiectul la bruxelles, asta in seamna ca din punctul lor de vedere, e forma finala.

233382[/snapback]

Eu am inteles ca la euro 2 si 3 vor scadea simtitor taxele.. Cand afirmi ca au ramas neschimbate taxele eur.2 si 3...poti dovedii prin ceva.?. Sau sunt doar afirmatii nefondate.Din accel articol arata cu ce a fost schimbata taxa si ce proiect vor trimite la Bruxelles,majoritatea oamenilor (ca si mine) au inteles ca euro 2-3 vor fi avantajate...Nush de unde ai scos-o pe asta cu (euro 4 si non-euro) ....Nu am nici un argument in sprijinul afirmatiei mele...Dar nici tu nu cred ca ai :) ..Daca da...say it :blink:

Edited by Alex4Tuning

Sincer la TV eu am auzit exact ce sustine si blue6. Articolul ala dat pe aici mi-a fost lene sa il citesc.  :)

233726[/snapback]

Eu asa am inteles ..poate am inteles gresit..Dar mi se pare o tampenie ca NON_EURO :blink: :) sa aiba o taxa accesibila....ar fi un adevarat dezastru.. Iar despre euro 4, bine ar fi sa se intample ce sustii si tu si @Blue 6..Oricum discutia e irelevanta pana nu apar dovezi solide in acest sens :)

Am privit azi emisiunea "La Limita" unde circa 20 min a vorbit directorul AutoVit despre aceasta taxa...Ideile principale pe care le-a spus:

1.Taxa se va exclude GARANTAT(zice el) in 2-3 ani sau vom plati 5% din salariul minim pe economie..adica o suma infima.

2.Anumite tari(nu le retin numele dar a enumerat 3-4) au trecut exact prin situatia noastra 2-3 ani, iar dupa taxa a fost eliminata definitiv.

3.Unicul interes pentru sustinerea taxei cat mai mult timp posibil,este ca,dupa scoaterea taxei Autoturismele Noi vor avea de suferit(ca vanzare) foarte mult.

Parerea directorului AutoVIt continua in emisiunea urmatoare adica sambata sau duminica reluare. :blink:

Edited by Alex4Tuning

Eu am inteles ca la euro 2 si 3 vor scadea simtitor taxele.. Cand afirmi ca au ramas neschimbate taxele eur.2 si 3...poti dovedii prin ceva.?. Sau sunt doar afirmatii nefondate.Din accel articol  arata cu ce a fost schimbata taxa si ce proiect vor trimite la Bruxelles,majoritatea oamenilor (ca si mine) au inteles ca euro 2-3 vor fi avantajate...Nush de unde ai scos-o pe asta cu (euro 4 si non-euro) ....Nu am nici un argument in sprijinul afirmatiei mele...Dar nici tu nu cred ca ai  :) ..Daca da...say it  :)

233721[/snapback]

http://auto.rol.ro/auto/noua-taxa-second-h...-mai-firava.htm

uite si aici. :blink: e linkul ce l-a dat si un coleg mai inainte. vei vedea ca in unele cazuri, la e2 si e3, chiar creste taxa, cu cativa euro, ce-i drept..... :)

e foare posibil sa nu se ajunga la forma asta, dar deocamdata asta e propusa la bruxelles....

Edited by blue6

http://auto.rol.ro/auto/noua-taxa-second-h...-mai-firava.htm

uite si aici.  :)  e linkul ce l-a dat si un coleg mai inainte.  vei vedea ca in unele cazuri, la e2 si e3, chiar creste taxa,  cu cativa euro, ce-i drept.....  :)

e foare posibil sa nu se ajunga la forma asta, dar deocamdata asta e propusa la bruxelles....

233819[/snapback]

Citat din articol:"Astfel, daca un roman vinde o masina second-hand unui alt cetatean roman nu se plateste taxa, dar daca vanzatorul este cetatean UE si cumparatorul roman, aceasta taxa este perceputa."

Dar daca cumparam autoturismul din germania de la un cetatean roman? Spre ex: Mergem amandoi sa ne cumparam masini :) .. Imi Cumperi tu E46-le si mi-o vinzi mie..deci am primit-o de la un cetatean roman... dupa iti cumpar eu E60 sau ce vrei (imi dai banii inainte ca sa iti cumpar E60 ca eu nu am :blink: ) si ti-o vand tie.Oare merge schema?

• 4 weeks later...