Jump to content

318i,320i sau 318is?

mowglilp

Recommended Posts

da.imi cer scuze.aveti dreptate eram pe fuga.este e30.as dori nicte specificatii exacte la fiecare, cat consuma si care fuge mai bine dintre ele.cinsumul ma intereseaza practic cel mai mult dintre 320i si 318is si care fuge mai bine dintre ele.

• 1 month later...
da.imi cer scuze.aveti dreptate eram pe fuga.este e30.as dori nicte specificatii exacte la fiecare, cat consuma si care fuge mai bine dintre ele.cinsumul ma intereseaza practic cel mai mult dintre 320i si 318is si care fuge mai bine dintre ele.

228607[/snapback]

Eu am 318i,113CP si sunt multumit :blink: , iar ca si consum in oras 10-12 , sub 10 nu prea ai cum sa il scoti :) iar afar cu o viteza de croaziera de 110-120 km/h bate undeva pe la 8-9 ...

Eu am 318i,113CP si sunt multumit :blink: , iar ca si consum in oras 10-12 , sub 10 nu prea ai cum sa il scoti  :)  iar afar cu o viteza de croaziera de 110-120 km/h bate undeva pe la 8-9 ...

253319[/snapback]

un 318IS e foarte potrivit si pt oras si pentru plimbari ..are demaraj.. accelereaza cu usurinta de la orice viteza.... :)

eu scot 10 la mers frumos in oras, daca il calc-12, iar afara la mers constant 120 ia cam 7.5

per total sunt foarte multumit de cum merge

318iS e masina... :blink: Motorsport Edition ...

Edited by Luk

eu scot 10 la mers frumos in oras,  daca il calc-12, iar afara la mers constant 120 ia cam 7.5

per total sunt foarte multumit de cum merge

318iS e masina... :)  Motorsport Edition  ...

253992[/snapback]

ce inseamna motorsport edition ? :blink:

ce are special ?

jante pe 16 originale cu gume 225/50 , suspensie sport,

spoilere Class II , bara stabilizatoare mai groasa (26 mm fata de 23,5mm), discuri fata-spate, volan in 3 spite imbracat in piele, AC dubla zona manual, schimbator in piele.... si a avut pe vremuri si ornamente exterioare M, dar eu l-am luat fara.... :blink:

Edited by Luk

Multam fain de raspunsuri.M-ati lamurit.doar ca la 320i e30 inca nus lamurit.chiar nu consuma cu mult mai mult decat 318i?stiu ca 318i are probleme cu debitmetrele.la 318is si 320i sunt problemele astea?problema e ca 318is nu prea gasesc.ma refer la motor.foarte greu de gasit asa ceva.momentam am 324d.foarte buna masina dar vreau mai multi nervi de la ea.mam gandit sa-i pun turbo.da cineva a zis ca trebe schimbate pistoanele.

• 2 weeks later...

uite un sfat daca vrei un motor bun e unu langa tg mures

complect cu cutie la 200 de euro consum mic si are 115 cai nu iti ajunge?fratemio are mtor la fel si scoate 6,5 in afara si cam 9-10 in oras

deci?

ce mai vrei?

dak te intereseaza pot sati dau nr de tel

are si instalatia electrica complecta

in acelasi pret spor la treaba

mai multe informatii uite id meu de mess

dany_lyon1980

Sa stii ca cel mai bine din motoarele astea este 1,8is , am pe e36 si ffff combinatie, daca iei unul in mintile lui si sa mearga bine o sa fi ffff multumit, 1,8 normal in 8 valve nu e cine stie ce pentru ca tu probabil o sa te dai la ea, iar motoarele care merg pe urs (sa se poate omologa) nu mai au 115 cai neam si nici rezistente nu sant, nici cele de is cu 16 valve nu mai au 140 cai dar iesi mai bine la consum decat cu un 1,8 normal, 2000 in 12 valve va consuma ceva mai mult decta is si decat 1,8 normal, poate peste 14 in oras. Am avut masina si motor 2000 24 valve 150 si am 318is, mei bine iesi in consum cu asta, ca putere cel de 2000 12 valve are 130 cai din cate imi aduc aminte -- deci mai putina putere si mai mult consum, daca pui 2000 24 valve nu o sa il poti omologa decat cu multi bani. pentru ca pe urs nu au fost puse din fabricatie motoare in 24 valve. Mai citeste despre aceste motoare si ia singur decizia, nu te arunca ca are unul si altul motoare la oferta, mai intai citeste si dupa aia cumpara. Bafta

Salut.mersi frumos de sfat.mario.un id de mess?imi dai?nu m-am aruncat la oferte.tocmai asta-i problema.caut in fiecare zi aproape de 2 luni si inca nu m-am decis.problema cu consumu n-am lamurit-o exact.spune-mi te rog cat consuma is-ul tau.motorasul meu de 2400d nu ma mai satisface(nu va ganditi la prostii) :blink: