Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

bmw 330cd 346 fiabilitate motor

27tbe

Recommended Posts

In cateva zile imi vand 320CD-ul care are 150 de mii de kilometri, si vreau sa imi iau un 330Cd, am gasit unul in germania dar singura problema vizibila de la distanta e ca are 400 de mii km, daca are service-urile facute la bmw, masina fiind din germania unde oamenii de obicei intretin masinile cum trebuie, ar fi vre-o problema cei 400k km ?

Va rog sa nu-mi recomandati sa imi iau mai bine un e92 335d ca sa stiu o treaba ci sa vorbim strict despre 330cd e46 2004.

multumesc

odata ce este intretinut corespunzator nu ar trebuii sa fie o problema, oricum daca e sa gandim mai logic, cam toate masinile si in special diesel la anii astia de fabricatie au in jur de 300-400k km, garantat....eu mi-am achizitionat recent un 320d din 2004 , arata pe bord undeva la 260 mii, pielea e in perfecta stare , si totul pe masina te face sa crezi ca sunt reali, dar am verificat km si ultima revizie in 2012 s-a efectuat la 303 mii de km, cred ca acum are in jur de 400 mii, motorul merge ca nou, am schimbat ambreiajul de curand, se pare ca si volanta trebuia inlocuita, deci in principiu motoare sunt ok , sunt chiar foarte ok la nr acesta de km, doar ca tre sa te astepti la unele piese uzate, asta daca nu au fost inlocuite....

odata ce este intretinut corespunzator nu ar trebuii sa fie o problema, oricum daca e sa gandim mai logic, cam toate masinile si in special diesel la anii astia de fabricatie au in jur de 300-400k km, garantat....eu mi-am achizitionat recent un 320d din 2004 , arata pe bord undeva la 260 mii, pielea e in perfecta stare , si totul pe masina te face sa crezi ca sunt reali, dar am verificat km si ultima revizie in 2012 s-a efectuat la 303 mii de km, cred ca acum are in jur de 400 mii, motorul merge ca nou, am schimbat ambreiajul de curand, se pare ca si volanta trebuia inlocuita, deci in principiu motoare sunt ok , sunt chiar foarte ok la nr acesta de km, doar ca tre sa te astepti la unele piese uzate, asta daca nu au fost inlocuite....

Salut...cum as putea verifica si eu neavand istoric sau alte alea......km reali e vorba

mersi mult

Edited by Romaryo36

Salut...cum as putea verifica si eu neavand istoric sau alte alea......km reali e vorba

mersi mult

nu ai cum , daca nu a avut intrare in service la reprezentanta niciodata . eu am incercat sa aflu pt masina mea si cand am fost la reprezentanta au zis ca nu au nici o intrare pt masina asta , eu cand am luat-o avea 143.000 in 2011 era adusa din germania in 2005 si ea e fabricata in 2002 deci nici neamtul nu a fost la reprezentanta ciudat ... ori sa pierdut sau nu era syncronizata baza de date de la noi cu cea din germania la timpul ala , iar din 2005 pana in 2014 cand am avut probleme cu o cheie nu am avut nici o intrare pe romania , acum figureaza cu 200~ mii de km cand mi-a inregistrat in 2014 intrarea . as vrea sa cred ca sunt reali dar la cum se merge in germania nu cred ca a facut neamtul doar 100.000 km in 3 ani si din 2005 in 2011 doar 43k .... ca drept dovada piesele care mi-au picat au fost un indice ca nu are cum sa fie reali

400 k totusi nu te zgarie pe creier ?

hai sa fim putin realisti, foarte rar gasesti o masina din anii 2000-2005 sa aibe sub 300k reali

uitativa la masinile din 2012 care arata 250k pe bord si la unele chiar nu sunt reali si faceti calcul care e diferenta din 2005 la 2012, intrati acum pe autovit si cautati seria 5 din 2012 si uitativa cati km au

avea un prieten un a6 din 2011, avea pe bord 190k, sa dus la reprezentata si ultima revizie in 2014 a fost facuto la 285k

o masina din 2000-2005 sa aibe sub 400k este foarte ok, atata timp cat a fost intretinuta, nu mai speriati baiatul

taxiurile loganurile au cate 700-800k , am vazut cu ochii mei, si inca sunt bune saracaele masini