Jump to content

320d, an 2010, 184 CP, piele, navi

severin31

Recommended Posts

Ca un fost posesor de E90,masina pe care am tinut-o de la 143k,din Germania pana la 223k kilometrii,deci 80.000 km numai pe drumuri de Romania,pot sa spun ca masina nu a suferit din cauza drumurilor sau a prafului atat de mult.Pe partea de directie,in afara de 2 amortizoare fata(care la E90 nu costa atat de mult),altceva nu s-a intamplat,masina avea in continuare o tinuta de drum impecabila

greu pentru uni sa creada asa ceva, eu cred, si masina mea nu e condusa doar de un sofer :popcorn:

• Downvote 1

Totul e relativ, depinde unde locuiești. Daca stai ĂŽntr-un orĂŁșel de 60-70k locuitori, care n-a mai avut un facelift de 15 ani, starea drumurilor va fi deplorabilĂŁ. Am câteva exemple in minte, dar nu comparĂŁm cu orase mari si dezvoltate, gen timisoara, brasov, sibiu, unde nu ai gropi atât de multe.

Pana la urma ce se mai intampla cu masina din topic, se mai vinde? :)))

• Like 1
  • Downvote 2

Totul e relativ, depinde unde locuieĂâ˘ti. Daca stai ĂŽntr-un orĂŁĂâ˘el de 60-70k locuitori, care n-a mai avut un facelift de 15 ani, starea drumurilor va fi deplorabilĂŁ. Am câteva exemple in minte, dar nu comparĂŁm cu orase mari si dezvoltate, gen timisoara, brasov, sibiu, unde nu ai gropi atât de multe.

Pana la urma ce se mai intampla cu masina din topic, se mai vinde? :)))

intr-un asemenea orasel este utilizata masina mea si nu numai

• Downvote 1

Ca un fost posesor de E90,masina pe care am tinut-o de la 143k,din Germania pana la 223k kilometrii,deci 80.000 km numai pe drumuri de Romania,pot sa spun ca masina nu a suferit din cauza drumurilor sau a prafului atat de mult.Pe partea de directie,in afara de 2 amortizoare fata(care la E90 nu costa atat de mult),altceva nu s-a intamplat,masina avea in continuare o tinuta de drum impecabila

Adica ai schimbat 2 amortizoare, dar restul pieselor sunt perfecte. Tare.

Mi-e sa nu confundati starea de piesa ca noua, care merge 99% in parametri cu o piesa care "mai merge".

• Downvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.