Jump to content

salut

albu madalin

Recommended Posts

Acest furtun duce din dintr_un tub situat in partea stanga cum te uiti la motor langa radiator un furtun mai gros se duce in radiator din acest tub iar celalalt furtun deademenea si cel care sa facut precum plastelina duce in patrea de sus unde este si capacul de la motor...imi cer scuze de formulare...sper ca cineva sa ma ajute
  • Like 1
  • Downvote 1

Acest furtun duce din dintr_un tub situat in partea stanga cum te uiti la motor langa radiator un furtun mai gros se duce in radiator din acest tub iar celalalt furtun deademenea si cel care sa facut precum plastelina duce in patrea de sus unde este si capacul de la motor...imi cer scuze de formulare...sper ca cineva sa ma ajute

FĂŁrĂŁ supĂŁrare dar tu ai putea sĂŁ citești fĂŁrĂŁ sĂŁ respiri textul ĂŽnroșit de mine?

FĂŁ o ĂŽncercare! Citește mecanic, nu trebuie sĂŁ ĂŽnțelegi ce scrie.

DacĂŁ te oprești ĂŽnainte de terminarea cuvintelor roșii, pentru cĂŁ nu mai ai aer și trebuie sĂŁ respiri, sĂŁ știi cĂŁ acolo trebuie sĂŁ pui o virgulĂŁ (,) sau un punct (.)!

Revenind la problema ta, ca sĂŁ te putem ajuta cu mașina, sĂŁ știi cĂŁ nu existĂŁ un singur model de BMW 316i!

• Like 2

@madalin, cum au spus si altii, punctuatia joaca un rol major pe forumuri! Adica, e RECIPROCA treaba.. sa fii inteles.. si sa intelegi ce afli.

Mai ales daca ma citesti pe mine (daca vrei sa intelegi ce citesti) :frantics: .

Acum, daca vrei sa pui poze si esti pe mobil, nu o sa poti pentru ca trebuie sa le pui mai mici..

In general ce si-a schimbat caracteristica, ca acel furtun, trebuie schimbat.

Edited by bimmer90f30
  • Downvote 1

Imi cer scuze.ma puteti ajuta?

Scuzati-ma.sunt un pic suparat,can trebuie sa fac un drum de vro 3000 de km.

Acest furtun care duce in avansu vacumatic sa inmuiat,nu mai e ASA tare cum e in celalalt cap.si in plus de asta,a inceput sa imi dea ulei pe langa garnitura de LA capac,dupa ce acest furtun sa facut praf.dati-mi o adresa de farcebook sa va trimit poze.

Va rog ajutati-ma can simt ca o IAU cu capu

Edited by albu madalin

Codul este, sper sĂŁ nu greșesc, 11 72 7 510 428 și este piesa nr.5 de aici.

Furtunul ĂŽl poți comanda la un magazin de piese auto, dar e posibil sĂŁ dureze câteva zile.

Sau poți intra la Mica Publicitate de pe site și poate ai noroc sĂŁ gasești un coleg ce are unul la vânzare.

BaftĂŁ!

Si tu insista asupra folosirii cratimei!

Primul post nu l-a inteles nimeni, pe al meu da, asa ca .... off. Go pray sa folosesc eu cratime!

ON: M-as mira sa iti mearga pompa aia de aer secundar, fiindca la masinile astea din 99-00, se blocheaza supapa, se creeaza condens si se arde pompa. 99%, (defapt mint, toate) M43-urile ce le-am vazut, aveau pompa arsa din cauza condensului acumulat pe furtune, eu as zice sa nu-ti bati capul daca masina merge ok.

Edited by Nicoara Alex