Jump to content

320xd

Logofatusorin

Recommended Posts

Salutare colegi!Dupa lungi cautari si nervi am reusit sa-mi cumpar un 320xd 135kw din 2010,160.000kmpost-62862-14419860608592_thumb.jpg,binenteles nu am gasit cum am vrut fiind presat de timp am luat o fara navi mare,incalzire in scaune si xenon,primele 2 nu prea ma deranjeaza dar xenonu chiar cred ca este util.

Acum intrebarea mea este pot sa cumpar faruri si sa le montez pur si simplu?am vazut ca se gasesc pe net la 600-700euro,dar nu stiu cum se face nu am avut xenon niciodata.

Daca ma puteti ajuta cu sfaturi si despre intretinere si exploatare ar fi minumat:)

Multumesc!

Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk

stropitorile pentru faruri

Care sunt obligatorii din motive lesne de inteles. Inteleg sa reduci costuri, dar sa nu pui instalatie pentru spalat farurile mi se pare ca pui degeaba xenonul. Mai bine o lasi pe halogen pentru ca pe vreme nasoala, nu o sa profiti la maxim de el.

@Logofatusorin - daca ai destule fonduri si chiar ai nevoie de xenon, fa-i un retrofit ca la carte, e o masina destul de noua.

In cazul E46 nu merita pentru ca multe dintre cele cu xenon, au lupele arse din cauza utilizarii indelungate, deci oricum ajungi sa le inlocuiesti.

Ai rabdare si nu te grabi sa le montezi cat de repede, documenteaza-te ca de masina te poti folosi fara probleme si cu halogen.

Edited by jeezy

Ca sa nu deschid alt topic o sa intreb aici poate stie cineva,am urmatoarea nelamurire,daca nu imi pun centura de siguranta ma avertizeaza dar daca pasagerul nu o pune nu ma avertizeaza si din cand in cand se aprinde martorul in bord fara sunet,sta aprins 1min se stinge iara si tot asa,sa fie asta avertizarea ca pasagerul nu are centura pusa sau o problema?

Credeam ca pur si simplu cumperi far il montezi pui mufa si gata:)..o sa vad cum lumineaza si daca se vede bine poate nu ma mai complic deloc,deocamdata nu am luat-o a ramas sa i faca Tuf si sa i schimbe placutele de frana fata spate.

Am pus eu xenon pe E90 LCI. Aveam halogene si am montat adaptive. Am schimbat FRM2 cu FRM3 si am ajuns undeva la 1000 Euro cost total cu faruri puse pe masina. In costul total au intrat farurile complete, cablajul, montajul si codarea plus becuri noi Philips.

post-71074-0-86204100-1442565259_thumb.jpg

post-71074-0-55940100-1442565306_thumb.jpg

post-71074-0-83265500-1442565746_thumb.jpg

Edited by OctavAndrei
  • Like 1

Problema clasica, cauta pe forum despre plasa din scaun pentru detectarea pasagerului, sau poti sa verifici sa nu fie de vina doar mufa, dar de obicei se duce plasa din scaun.

Cum pot sa verific daca este dusa?se poate vedea?sub scaun am decat 2 mufe una mare galbena si langa una mica alba le am verificat acum imi mai trebuie doar pasagerðŸËâŹ

Edited by Logofatusorin

• 4 weeks later...